Taller de lectura: nou projecte adreçat a nens de 8 a 10 anys.

Foment de la lectura. Activitats i dinàmiques al voltant dels llibres.

A la tornada de vacances la Biblioteca Nou Barris vol iniciar un nou projecte de foment de la lectura entre els nens i nenes de 8 i 10 anys.

Aquest projecte es denominarà Taller de lectura i intentarà fer atractiva la lectura a partir de dinàmiques, jocs, xerrades, lectures en veu alta i compartides, visites d’autors… volem buscar diferents formes perquè els nostres nens i nenes vulguin venir a la biblioteca i agafar llibres per llegir a casa.

Aquestes trobades es faran a la biblioteca cada 15 dies, els dimarts les 18.00 hores i a principi de cada trimestre es farà públic el calendari.

 

A l’àrea infantil hi haurà un espai destinat a compartir el resultat de cada una de les sessions del Taller de forma que tothom pugui veure com es treballen les diferents lectures.

Treballarem lectures adients a l’edat dels nens que participin en el Taller, els continguts, els missatges, la creativitat, els diferents formats dels llibres… intentarem aprendre diferents formes de llegir.

Busquem nens i nenes que vulguin venir a experimentar la lectura amb nosaltres.

Si us interessa, a l’àrea infantil, prendran nota del vostre nom i telèfon i es posaran en contacte amb vosaltres durant el setembre, també podeu trucar al telèfon 932 914 850 (a la tarda)  i demanar per la Isabel o per la Montse.