Festival Audiovisual Jove Reteena

Cinema. Un espai de descoberta, reflexió i experimentació sobre l’audiovisual per a joves.

Els dies 7 i 8 de desembre la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Sant Andreu serà l’escenari de la segona edició de Reteena, el festival audiovisual adreçat especialment a joves d’entre 13 i 19 anys.

El programa inclou tallers pràctics, projeccions i xerrades per acostar el món audiovisual als adolescents. Hi haurà cursos dedicats a la creació radiofònica, l’animació i els efectes visuals (VFX), entre altres disciplines.

L’objectiu de Reteena és fomentar la mirada crítica, reflexiva i selectiva dels joves sobre els continguts audiovisuals que consumeixen diàriament, promoure la cultura audiovisual com a motor d’innovació pedagògica i ser un espai de descoberta i promoció de continguts nacionals i internacionals.


Els dies 7 i 8 de desembre, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Sant Andreu, acollirà un seguit de tallers pràctics, projeccions i xerrades amb intenció d´acostar el món audiovisual als adolescents de la ciutat. Amb cursos dedicats a la creació radiofònica, l´animació i l´VFX, entre moltes altres disciplines, RETEENA persegueix la voluntat de convertir-se en un espai de descoberta, reflexió i experimentació de l´audiovisual per als joves catalans.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona