+ NOU novembre

Novetats. Consulta les últimes adquisicions . Aquest mes tenim novetats de novel·la i audiovisuals

Novetats novel·la novembre

Aquest mes podeu trobar les últimes novetats editorials d’autors com Michaell Connelly, Sue Grafton, Julià Guillamon, Daniel Pennac, Arturo Pérez-Reverte, Llúcia Ramis o Sam Shepard   i molts d’altres, exposats a la secció de novel·la de la primera planta.

Novetats audiovisuals novembre:

Ja teniu disponible el llistat de novetats dels CD’s i DVD’s que han arribat a la nostra biblioteca. Els trobareu  exposats sobre els mobles de la zona audiovisual de la primera planta.  Alguns dels CD’s disposen del enllaç al Spotify per poder escoltar-los en línia.

Novetats còmic octubre:

Tornem a tenir novetats de còmic . Trobareu aquests i altres còmics exposats a la secció de còmic d’adults i als expositors de novetats de la sala infantil. Tots els exemplars, estan enllaçats al catàleg). Aquest més hem fet la recomanació de dos novetats d’adults.

Novetats cultura popular 1r semestre 2018

Descobreix el nostre fons especialitzat en cultura popular:

La biblioteca, arran del seu veïnatge amb el Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou, s’ha especialitzat en cultura popular i tradicional.  La col·lecció està limitada a l’àmbit geogràfic de la cultura popular catalana, tot i que també hi trobareu documents que hi estan relacionats, de l’àmbit geogràfic de la cultura popular espanyola.

Cada semestre fem una guia de novetats perquè podeu descobrir les noves incorporacions al nostre fons de cultura tradicional i popular.