Parlem amb... Presentació del llibre Residu zero a casa

..

Reciclatge. Dimarts 4 de setembre a les 19h. A càrrec de Esther Peñarrubia. Bib. Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte.

La presentació inclou el taller Amb el residu zero oblida’t del paper de regal. Residu zero a casa.

Guia domèstica per a simplificar la nostra vida, de Bea Johnson, és un llibre original, creatiu i aplicable, des de la senzillesa, però alhora des de la determinació, al nostre dia a dia. Residu Zero a casa ens facilita eines, idees i hàbits per a evitar i prescindir dels residus a les nostres llars. A casa, cap residu! Apliquem la primera de les cinc erres del reciclatge: la reducció.

A càrrec de: Esther Peñarrubia, traductora del llibre. Lloc: Espai de suport (2a planta). Cabuda limitada. Activitat gratuïta.

Horaris


La presentació inclou el taller Amb el residu zero oblida't del paper de regal'.

"Residu zero a casa. Guia domèstica per a simplificar la nostra vida", de Bea Johnson, és un llibre original, creatiu i aplicable, des de la senzillesa, però alhora des de la determinació, al nostre dia a dia. L'estructuració hegemònica del consum ve acompanyada de la generació de residus que en la majoria dels casos són evitables, i a la vegada prescindibles. És difícil evitar-los? És difícil prescindir-ne? "Residu Zero a casa" ens facilita eines, idees i hàbits per a evitar i prescindir dels residus a les nostres llars. A casa, cap residu! Apliquem la primera de les cinc erres del reciclatge: la reducció.

Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte

Adreça:
C Provença, 480
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona