Col·lecció Eixample

La col·lecció local està formada per documents que fan referència al districte de l'Eixample i al barri de la Sagrada Família, a més d'obres escrites per autors vinculats a l'entorn. Hi trobareu documents en diversos suports i formats (llibres, revistes, audiovisuals, fullets, dossiers, etcètera). Aquest fons es localitza a la tercera planta i s'identifica amb les sigles CL.

Si teniu documents relacionats amb el districte de l'Eixample (dels seus barris, personatges, etcètera) i els voleu cedir a la biblioteca, no ho dubteu. Poseu-vos en contacte amb la Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte.

Podeu trobar-hi informació sobre els temes següents:

L'Eixample i els seus escriptors

Les biblioteques de l'Eixample proposen mostrar la col·lecció local des d'una perspectiva diferent. Així, s'ha preparat una selecció d'escriptors vius i contemporanis, vinculats a l'Eixample, i cada biblioteca del districte se centrarà en profunditat en dos autors.
La tria d'escriptors és la següent:

Al voltant d'aquesta col·lecció es programa un cicle de sis xerrades amb els autors, un a cada biblioteca. La inauguració del cicle tindrà lloc a la Biblioteca Sagrada Família.