Concurs de febrer del Bibarnabloc

Concurs. Sortejarem dos edicions de la novel·la Frankenstein o el Prometeu modern, de Mary Shelley, i dues entrades dobles per l'adaptació teatral del TNC. Hi pots participar fins al 28 de febrer.

Hi havia una vegada un monstre… A Biblioteques de Barcelona el mes de febrer girarà entorn dels monstres. D’una banda, el repte del mes del Velocirepte t’acostarà una gran varietat de monstres literaris; d’altra banda, diverses biblioteques oferiran el cicle de xerrades ‘Frankenstein, mite i cultura popular’.És per això que en el concurs d’aquest mes del Bibarnabloc sortejarem dos exemplars de l’edició de Frankenstein traduïda per Quim Monzó (La Butxaca, 2017); dos exemplars del llibre Frankenstein. Edición anotada para científicos, creadores y curiosos en general (Ariel, 2018), i dues entrades dobles per a la funció del 10 de març de l’obra Frankenstein, que es podrà veure al Teatre Nacional de Catalunya fins al 25/03/18.
Pregunta del mes

L’erupció d’un volcà va provocar que l’estiu de 1816 fos fred i plujós, fet que va inspirar Mary Shelley a escriure Frankenstein o el Prometeu modern. Quin és el nom d’aquest volcà?

  • Krakatoa
  • Agung
  • Tambora

Hi col·labora: Teatre Nacional de Catalunya

Si ets un dels dos guanyadors, ens posarem en contacte amb tu. Sort!

Recorda que amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tens un 10% de descompte en tots els espectacles del Teatre Nacional de Catalunya.