Festival de Literatura Queer

Del 14 al 17 de juny, "QLit", el primer Festival de Literatura Queer, dedicat a la temàtica LGTBI.

 

Del 14 al 17 de juny, L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana organitza el “QLit, Festival de Literatura Queer”, el primer festival del nostre àmbit dedicat a la literatura de temàtica LGBTI.

Aquesta trobada vol ser un punt de trobada i reflexió entre lectors, escriptors i crítics, i també de persones interessades en la temàtica LGBTI. Per primera vegada, el QLit ha aconseguit aplegar en un mateix festival alguns dels noms més destacats de l’art i l’activisme LGBTI de casa nostra.

Bel Olid, Sebastià Portell i Ricard Ruiz Garzón, comissaris del  festival, han dissenyat un ventall d’activitats que inclou la literatura de temàtica LGBTI des de la poesia, la literatura infantil i juvenil, la narrativa i l’assaig. Però el QLit sobrepassarà l’àmbit estrictament literari i tractarà temes com l’activisme LGBTI, el ciberfeminisme, l’experimentació amb el propi cos o les relacions afectives.

 

En el marc del festival se celebrarà el primer concurs literari per a joves de temàtica LGBTI en llengua catalana, «Imagina un amor».

 

Aquí teniu la programació del festival

 

Més informació:

https://www.escriptors.cat/qlit