Nova versió de l'app BibliotequesXBM, més àgil i intuïtiva

Aplicació.Amb aquesta nova versió pots tenir el teu carnet i el de tota la familia al mòbil!

 

Ja està disponible la nova versió de l’app BibliotequesXBM amb un disseny més àgil i intuïtiu i amb noves prestacions que milloren les funcionalitats de l’aplicatiu.

Amb la nova aplicació, ja pots dur el teu carnet i el de tota la teva família al mòbil perquè la nova versió permet desar fins a 10 carnets. Aquests carnets es mostren a la pantalla del mòbil i el lector de codi de barres els llegeix directament de manera que no caldrà dur-los “físicament” per a tràmits com el préstec o autopréstec de documents o gaudir dels avantatges culturals que ofereix. Una altra novetat de la versió actualitzada és que permet l’accés al compte personal del Catàleg Aladí per poder renovar, reservar documents així com modificar dades personals. Aquesta nova funció se suma a una altra novetat: la possibilitat de reservar ordinadors a qualsevol biblioteca de la Xarxa.

La nova interfície també permet desar activitats que han programat  les biblioteques  i que es poden cercar filtrades per data, tipus d’activitat, municipi o biblioteca. I ara també incorporen les activitats que es programen als bibliobusos, així  com horaris, itinerari o formulari de contacte per fer peticions concretes al teu bibliobús.

La nova versió és apta per a sistemes Android i ja el pots adquirir gratuïtament des de Google Store. Properament estarà disponible per a dispositius amb sistema operatiu IOS.