Destaquem

 • Reportatge joves “Living Trini”

  En aquest reportatge podeu veure a nou nois i noies del barri de Trinitat Vella explicant la relació que tenen amb el barri i les activitats que fan en aquest entre d'altres coses.

  http://i.vimeocdn.com/video/517898628_640.jpg 123927305
 • Velocirepte, el repte de la lectura 2018

  Biblioteques de Barcelona organitza el #Velocirepte18 amb l’objectiu de promoure la lectura entre els usuaris de Biblioteques de Barcelona.Inscripcions a partir del 8 de gener de 2018.

  http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/velocirepte_1.png
 • Butlletins electrònics

  Subscriu-te als butlletins electrònics de la Biblioteca Trinita Vella.

  http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/butlletins_cat_0.png
 • Benvinguts a la Biblioteca Trinitat Vella http://img.youtube.com/vi/yZB9AX1XCzQ/0.jpg yZB9AX1XCzQ
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/prestec_cat.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • La biblioteca a Spotify http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/spotify_cat_2.png

Notícies

dl., 11/12/2017 - 14:53

Tancament de biblioteques per eleccions al Parlament de Catalunya

Eleccions. Les biblioteques Francesca Bonnemaison, Fort Pienc, Sant Antoni - Joan Oliver i Guinardó - Mercè Rodoreda, designades com a col·legis electorals, tancaran el dijous 21 de desembre

dl., 04/12/2017 - 19:29

Horaris de Nadal

Nadal. La biblioteca romandrà tancada del 25 de desembre a l'1 de gener, ambdós inclosos. Consulta els horaris de Nadal de les Biblioteques de Barcelona.

dv., 01/12/2017 - 11:03

Concurs de desembre del Bibarnabloc

Concurs. Aquest mes sortejarem dos lots de llibres i entrades per a l’exposició retrospectiva de Lita Cabellut, dels Espais Volart. Hi pots participar fins al 31 de desembre.

dt., 13/06/2017 - 18:11

Programa SIRIAN a Trinitat Vella

Salut. En el marc del Programa Barcelona Salut als Barris el Programa SIRIAN ha arribat a la Trinitat Vella. Els dimecres i dijous de 16h a 20h. Demana la teva cita!

Llegeix més

Activitats destacades

Lletra Petita. Tallers de descoberta: Decorem el Nadal

Taller. Taller de creació d'objectes de Nadal a partir de materials reciclats. Dilluns 11 i Dilluns 18 de desembre de 17h30 a 19h.

Lletra Petita. Tallers de descoberta: Fes les teves pròpies joguines

Taller. Munta un avió supersònic amb paper, colors i una goma elàstica. Fes una llançadora de pompons amb un got i un globus. Dijous 4 de gener a les 17h30. A partir de 8 anys. A càrrec de Gina Clotet.

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 
 • Moviments socials

  Moviments socials

  Fons especialitzat en moviments socials. Trobareu informació dels principals moviments socials de la història, des dels més tradicionals fins als més actuals. El fons inclou obres en diversos formats i suport documental: monografies, revistes, fanzins, DVD, etcètera, relacionats amb els moviments socials.

 • Trinitat Vella

  Trinitat Vella

  Fons local que fa referència al districte de Sant Andreu i, en especial, al barri de Trinitat Vella, als seus escriptors i artistes, al seu urbanisme i a les seves associacions.

 • Guies temàtiques

  Guies temàtiques

  Consulta les guies i novetats de música i cinema, moviments socials, ficció, racó de pares i mares, infantil i tota la informació de l'espai multimèdia i la formació TIC

 • Guies temàtiques

  Racó de Pares i Mares

  Adreçat a les persones interessades en el món dels infants, ofereix tota la informació sobre els temes que els afecten en diversos formats documentals.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement.

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la vostra opinió

RSS

RSS