Destaquem

 • Reportatge joves “Living Trini”

  En aquest reportatge podeu veure a nou nois i noies del barri de Trinitat Vella explicant la relació que tenen amb el barri i les activitats que fan en aquest entre d'altres coses.

  http://i.vimeocdn.com/video/517898628_640.jpg 123927305
 • Velocirepte, el repte de la lectura 2018

  Biblioteques de Barcelona organitza el #Velocirepte18 amb l’objectiu de promoure la lectura entre els usuaris de Biblioteques de Barcelona.Inscripcions a partir del 8 de gener de 2018.

  http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/velocirepte_1.png
 • Butlletins electrònics

  Subscriu-te als butlletins electrònics de la Biblioteca Trinita Vella.

  http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/butlletins_cat_0.png
 • Benvinguts a la Biblioteca Trinitat Vella http://img.youtube.com/vi/yZB9AX1XCzQ/0.jpg yZB9AX1XCzQ
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/prestec_cat.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • La biblioteca a Spotify http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibtrinitatvella/sites/default/files/spotify_cat_2.png

Notícies

dv., 02/03/2018 - 17:25

Horaris de Setmana Santa

Horaris. La Biblioteca Trinitat Vella-José Barbero romandrà tancada del 26 de març al 2 d'abril. Consulta els horaris de la resta de Biblioteques de Barcelona.

dj., 01/03/2018 - 16:24

Velocirepte de març

Concurs. Sortejarem dos exemplars del llibre Femení i singulars. Històries de dones i música, de Victòria Palma, una entrada doble i el catàleg de l’exposició del MACBA Rosemarie Castoro. Enfocar a l’infinit.

dl., 05/03/2018 - 20:22

L'aventura de conèixer. T'interessa: Com fer investigació històrica?

Taller. Càpsula formativa al voltant de com fer investigació històrica, a càrrec d'Elsa Plaza. Dijous 15 i 22 de març de 19h a 20h30. Inscripció prèvia.

dj., 15/02/2018 - 20:01

Cicle de converses per construir la memòria històrica de la Trinitat Vella

Pla de barris. Dimecres 18 d'abril a les 18.30h tindrà lloc la quarta sessió a la Biblioteca, dedicada als transports i a la lluita del barri per aconseguir metro.

Llegeix més

Activitats destacades

L'Aventura de conèixer. Els viatges de la paraula: Espectacle "Dona Cançó a les biblioteques"

Música. Clàudia Cabero ens oferirà cançons de diferents procedències amb influència mediterrània. Dijous 22 de març, a les 19 h.

L'aventura de conèixer. Exposició: "Rostres de la Mediterrània"

Exposició. Diferents artistes reflexionen sobre la situació de les persones refugiades que intenten arribar a Europa a través de la mar Mediterrània. Del 3 al 23 de març. Entrada lliure.

Lletra petita. Tallers de descoberta: Tarda de jocs de taula

Taller. A càrrec de la botiga JugarXJugar. Els dimarts 13 de març, 10 d'abril i 8 de maig, a les 17h30. De 9 a 11 anys. Cal inscripció prèvia.

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 
 • Moviments socials

  Moviments socials

  Fons especialitzat en moviments socials. Trobareu informació dels principals moviments socials de la història, des dels més tradicionals fins als més actuals. El fons inclou obres en diversos formats i suport documental: monografies, revistes, fanzins, DVD, etcètera, relacionats amb els moviments socials.

 • Trinitat Vella

  Trinitat Vella

  Fons local que fa referència al districte de Sant Andreu i, en especial, al barri de Trinitat Vella, als seus escriptors i artistes, al seu urbanisme i a les seves associacions.

 • Guies temàtiques

  Guies temàtiques

  Consulta les guies i novetats de música i cinema, moviments socials, ficció, racó de pares i mares, infantil i tota la informació de l'espai multimèdia i la formació TIC

 • Guies temàtiques

  Racó de Pares i Mares

  Adreçat a les persones interessades en el món dels infants, ofereix tota la informació sobre els temes que els afecten en diversos formats documentals.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement.

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la vostra opinió

RSS

RSS