La Trini és de foto!

Fotografia. Exposició fotogràfica dels treballs realitzats en el taller 'La Trini és de foto' a càrrec de Joaquín Jordán. dijous 22 de juny , a les 19h.

Exposició fotogràfica ‘La Trini és de foto!’
22 de juny, a les 19h
sala d’actes de la biblioteca

A principis de juny un grup de joves del barri, guiats pel fotògraf Joaquín Jordán, van realitzar un taller de fotografia amb el mòbil.

L’objectiu principal del taller ‘La Trini és de foto‘, era promoure el vincle dels joves amb el barri i el veïnat mitjançant la fotografia. Les càmeres de fotos dels mòbils, per la seva accessibilitat i immediatesa, van ser les eines utilitzades per a fer les fotografies.

Després d’una primera sessió on es van veure diferents tècniques de fotografia i l’obra de diferents fotògrafs i fotògrafes i d’un safari fotogràfic pel barri; en la segona sessió es van visualitzar els treballs de les participants, a més de retocar i ajustar les fotografies fetes…

Ara, arriba el moment de veure els treballs realitzats en el taller!!!

El dia de la inauguració també veurem imatges del procés i evolució del taller!

Aquesta exposició, així com el taller de fotografia, està dins del Cicle temàtic del Centre d’Interès Jove per aquest 2n trimestre del 2017, dedicat a la fotografia!