Destaquem

 • Velocirepte 2018

  El repte d’octubre del Velocirepte gira entorn de literatura i cinema. És per això que en el concurs del Bibarnabloc d’aquest mes sortejarem set exemplars de llibres que s’han portat a la gran pantalla. Els guanyadors també rebran una entrada doble per a una visita guiada exclusiva a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, en la qual es podran veure alguns espais que normalment romanen tancats al públic. La visita es durà a terme durant el mes de novembre.

  https://img.youtube.com/vi/V0RUp-XyPFA/0.jpg V0RUp-XyPFA
 • Autopréstec https://img.youtube.com/vi/zgG6wwxdWSI/0.jpg zgG6wwxdWSI
 • Benvinguts a la Biblioteca Vila de Gràcia https://img.youtube.com/vi/meFfDYTgoO8/0.jpg meFfDYTgoO8
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibviladegracia/sites/default/files/prestec_cat.png
 • BibliosBCN https://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibviladegracia/sites/default/files/guies_lectura_cat.png

Notícies

La Gràcia literària

dt., 09/10/2018 - 11:21h

Ciutat oberta. Ruta literària. Dissabte 3 de novembre, 11:00 h. Ruta literària per a adults i joves. Biblioteca Vila de Gràcia. Cal inscripció gratuïta prèvia.

La claqueta: projecció del documental 'El futur és nostre'. Fet pels alumnes de l'Escola d'adults ACIDH del barri de Gràcia.

dv., 05/10/2018 - 19:46h

Projecció. Dimecres 24 d'octubre, 19:00 h. Biblioteca Vila de Gràcia. Entrada lliure. Aforament limitat per ordre d'arribada.

El cicle 'Gràcia riu!' a la biblioteca Vila de Gràcia

dv., 12/10/2018 - 18:19h

Gràcia riu!. Dins del cicle 'Gràcia riu!':Dijous 25 d'octubre, 19:00 h Club Cultures africanes per a adults i joves, i dissabte 27 d'octubre, 11:00 h Club Atrapallibres per a públic infantil. Biblioteca Vila de Gràcia. Entrada lliure

9è Festival de narració oral de Barcelona. Munt de mots a la Biblioteca Vila de Gràcia

dl., 15/10/2018 - 20:16h

Contacontes. Del 16 al 20 d’octubre vine a la biblioteca Vila de Gràcia a gaudir del Festival de narració oral de Barcelona Munt de mots. Entrada lliure.

Activitats destacades

T'interessa: 'L'hora del conte a les biblioteques'

9è Festival de Narració oral Munt de Mots. Amb Joan Boher. Dimarts 16 d'octubre, 19:00 h. Biblioteca Vila de Gràcia. Entrada lliure.

T'interessa: 'La memòria com a font creadora'

9è Festival de Narració oral Munt de Mots. Amb Victoria Siedlecki. Dimecres 17 d'octubre, 19:00 h. Biblioteca Vila de Gràcia. Entrada lliure.

Lletra petita - Sac de rondalles: 'Contes tous'

9è Festival de Narració oral de Barcelona Munt de Mots. Amb Irma Borges. Dijous 18 d'octubre, 18:00 h. Edat: 2-4 anys. Biblioteca Vila de Gràcia. Entrada lliure. Aforament limitat per ordre d'arribada.

T'interessa: Taller 'Activitats lúdiques per a la construcció de ciutadania'

9è Festival de Narració oral Munt de Mots. Amb Linsabel Noguera. Dissabte 20 d'octubre, 11:00 h. Biblioteca Vila de Gràcia. Entrada lliure.

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 

 • Cultures africanes

  Fons especialitzat en cultures africanes. Trobareu llibres, materials audiovisuals i les publicacions principals de les entitats i ONG que es dediquen a l'Àfrica.


 • Gràcia

  Fons locals de caràcter històric i actual que fa referència al barri de Vila de Gràcia i Camp d'en Grassot i Gràcia Nova.


 • Esports urbans

  Selecció de documents al voltant de: monopatí,  running,  fitnes, bicicletes - ciclisme i patinatge en línia.


 • Narració oral

  Selecció de llibres i materials audiovisuals sobre tècniques per escriure i per explicar contes.


 • Senderisme i muntanya

  Selecció de títols que et donaran la motivació i les claus per gaudir del tresc, el senderisme, el muntanyisme i les rutes turístiques.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la teva opinió