Destaquem

 • Velocirepte 2018

  Juny: La música dona ànima a l’Univers, ales a la imaginació, consol a la tristesa, i vida i alegria a totes les coses. No hi ha cap llenguatge més abstracte que la música. Descobreix noves lectures. Supera el repte i explica’ns què has llegit al Bibarnabloc.cat  #Velocirepte18. 12 mesos 12 reptes.

  http://img.youtube.com/vi/kZdjR4rrvqI/0.jpg kZdjR4rrvqI
 • Autopréstec http://img.youtube.com/vi/zgG6wwxdWSI/0.jpg zgG6wwxdWSI
 • Benvinguts a la Biblioteca Vila de Gràcia http://img.youtube.com/vi/meFfDYTgoO8/0.jpg meFfDYTgoO8
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibviladegracia/sites/default/files/prestec_cat.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibviladegracia/sites/default/files/guies_lectura_cat.png

Notícies

Concurs de juny del Bibarnabloc

dv., 01/06/2018 - 09:00h

Concurs. Sortejarem la novel•la Vibrato: la música y el resto en 99 compases i un curs d’Els Juliols de la Universitat de Barcelona.

Horaris d’estiu de les biblioteques

dc., 20/06/2018 - 10:00h

Horaris. La biblioteca Vila de Gràcia tancarà de l’1 al 15 d'agost. Consulta els horaris d’estiu (del 23 de juny al 24 de setembre) de totes les Biblioteques de Barcelona.

Lletra petita - Tallers de descoberta: De vacances!

dv., 15/06/2018 - 19:50h

Tallers infantils. Ets de vacances i no saps què fer? Vine a passar-t'ho pipa amb els nostres tallers de manualitats! Dimarts 3, 10 i 17 de juliol, 18:00 hores. Inscripcions gratuïtes a la biblioteca Vila de Gràcia. Places limitades.

Senderisme i muntanya

dt., 22/05/2018 - 11:05h

Col·lecció. La Biblioteca Vila de Gràcia disposa d'un centre d'interès actualitzat en senderisme i muntanya amb una selecció variada de títols que et donaran la motivació i les claus per gaudir del tresc, el senderisme i el muntanyisme.

Activitats destacades

Lletra petita - Tallers de descoberta: 'De vacances! El fons marí'

Taller infantil. Dimarts 3 de juliol, 18:00 h. Edat recomanada: +8 anys. Biblioteca Vila de Gràcia. Inscripcions obertes. Places limitades. Ets de vacances i no saps què fer? Vine a passar-t'ho pipa amb els nostres tallers!

Lletra petita - Tallers de descoberta: 'De vacances! Recicla la teva imaginació'

Taller infantil. Dimarts 10 de juliol, 18:00 h. Edat: 4-12 anys. Biblioteca Vila de Gràcia. Inscripcions obertes. Places limitades. Ets de vacances i no saps què fer? Vine a passar-t'ho pipa amb els nostres tallers!

Lletra petita - Tallers de descoberta: 'De vacances! Construïm titelles creatives'

Taller infantil. Dimarts 17 de juliol, 18:00 h. Edat: 8-12 anys. Biblioteca Vila de Gràcia. Inscripcions obertes. Places limitades. Ets de vacances i no saps què fer? Vine a passar-t'ho pipa amb els nostres tallers!

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 
 • Cultures africanes

  Cultures africanes

  Fons especialitzat en cultures africanes. Trobareu llibres, materials audiovisuals i les publicacions principals de les entitats i ONG que es dediquen a l'Àfrica.

 • Gràcia

  Gràcia

  Fons locals de caràcter històric i actual que fa referència al barri de Vila de Gràcia i Camp d'en Grassot i Gràcia Nova.

 • Centre d'interès en tendències

  Esports urbans

  Selecció de documents al voltant de: monopatí,  running,  fitnes, bicicletes - ciclisme i patinatge en línia.

 • Centre d'interès en narració oral

  Narració oral

  Selecció de llibres i materials audiovisuals sobre tècniques per escriure i per explicar contes.

 • Senderisme i muntanya

  Senderisme i muntanya

  Selecció de títols que et donaran la motivació i les claus per gaudir del tresc, el senderisme, el muntanyisme i les rutes turístiques.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la teva opinió