Kenya, una selecció de llibres i música

Món Àfrica. Volem compartir amb vosaltres aquesta guia de lectura, una selecció de llibres i música que tenim a les nostres biblioteques d’autors de Kenya. Esperem que us agradin!

Kenya és un estat de l’Àfrica oriental, limitat al nord pel Sudan del Sud i Etiòpia, a l’est per Somàlia i per l’oceà Índic, al sud per Tanzània i a l’oest per Uganda. El llac Victòria està situat al sud-oest i està compartit amb Uganda i Tanzània. La seva capital és Nairobi. El país s’estén sobre 580.367 km² de superfície i la seva població és de 39 milions de persones amb gent de nombroses cultures i orígens. El nom del país es deu al Mont Kenya, un lloc tradicional del país i la segona muntanya més alta d’Àfrica. Kenya també és coneguda per la seva biodiversitat en animals i per una gran varietat d’ecosistemes. Viquipèdia

Volem compartir amb vosaltres aquesta guia de lectura, una selecció de llibres i música que tenim a les nostres biblioteques d’autors de Kenya. Esperem que us agradin!

Biblioteca Vila de Gràcia: Fons especialitzat en Cultures africanes (planta 2)

Una de les funcions de la Biblioteca Vila de Gràcia és tenir un fons especialitzat que doni a la biblioteca una singularitat pròpia. Per aquest motiu, la biblioteca s’ha especialitzat des de començaments de 2013 en cultures africanes.