Oberta la convocatòria de Penj'Art 2017

Convocatòria. Fins al 15 de setembre es poden presentar les propostes per a participar al Penj'Art 2017 2n itinerari artístic de la Festa Major de Vilapicina i la Torre Llobeta.

Hem començat a preparar la segona edició de PENJ’ART 2017, 2n itinerari artístic de Vilapicina i la Torre Llobeta i volem tornar a penjar alguns artistes del barri perquè estem convençuts que aquesta és una barriada amb molta creativitat i volem que veïns i visitants puguin gaudir-ne. Nosaltres tenim els espais per fer-ho i només ens falten les vostres propostes

L’edició anterior es va mostrar les obres de 35 artistes diferents i va tenir molt bona acollida per part del veïns i veïnes.

Obrim la convocatòria a tots aquells artistes locals que vulguin aporta la seva obra a la mostra col·lectiva. Pot ser pintura, dibuix, il·lustració o fotografia mentre no sigui de gran format. Consulteu les bases

La mostra col·lectiva, es presenta com un itinerari artístic per tres equipaments del barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, i estarà exposada simultàniament a la Biblioteca, al Casal de gent gran i al Centre Cívic durant la Festa Major de Vilapicina i la Torre Llobeta, del 9 al 21 d’octubre.