Revistes

Revistes SDLIJ

Anuari especialitzat que té com a objectiu difondre la investigació que es fa en el camp de la literatura per a infants i joves, tant a l'Estat espanyol com en l'àmbit internacional.

Revista dedicada a l'art i a la literatura infantil. Tracta de tots els aspectes que fan referència al llibre il·lustrat (disseny, edició, il·lustració, text...).

Publicació en anglès oberta a qualsevol tema relacionat amb la literatura infantil internacional.

Publicació líder al Regne Unit en literatura per a infants.

Revista especialitzada en literatura infantil i juvenil. Articula els continguts entorn de la informació i la reflexió, a més de presentar en cada número l'obra inèdita d'un autor i un il·lustrador.

Revista francesa especialitzada en literatura juvenil.

Publicació informativa sobre el món del llibre i la lectura.

Revista bimestral de documentació i recursos didàctics.

Revista editada per Òmnium Cultural que vol crear debat i fer reflexionar sobre els temes educatius, socials i culturals més rellevants del nostre temps.

Revista cultural dedicada al món del llibre infantil i juvenil, tant des del vessant més literari, amb articles sobre les obres clàssiques i actuals del gènere, com des del vessant més analític del sector.

Revista sobre il·lustració de llibres de l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya.

Revista francesa sobre els àlbums il·lustrats i les literatures gràfiques.

Publicació de l'Asociación de Amigos del Libro Infantil y Juvenil.

Revista italiana sobre el món del llibre infantil.

Revista difusora de la literatura en el seu concepte més ampli.

Publicació de la llibreria Robafaves de Mataró, especialitzada en llibres infantils i juvenils.

Informació crítica sobre el llibre infantil i juvenil, a través d'articles de reflexió, ressenyes, actualitat i entrevistes.

Publicació periòdica que en cada número reuneix un dossier sobre lectura, literatura i biblioteques, a més de ressenyes de llibres recomanats per a infants i joves, i articles sobre l'àmbit de la lectura.

Revista anual, de caràcter científic, que té com a objectiu bàsic donar a conèixer investigacions i estudis sobre lectura i escriptura des de diversos enfocaments, així com els processos educatius, la promoció de la lectura i els hàbits de lectura.

Revista sobre la creació i edició infantil i juvenil a les illes Balears. Vol potenciar la tasca dels educadors, pedagogs, escriptors i il·lustradors illencs. S'hi poden trobar articles, il·lustradors tant de les Illes com de fora, i una relació dels títols sobre la matèria que s'han editat a les Balears.

Publicació que aspira a oferir la millor informació possible entorn del llibre infantil i juvenil i anima a la lectura a tots els interessats en aquestes matèries. Els continguts són teòrics, amb propostes pràctiques, crítiques de llibres i anàlisi de l'actualitat.

Revista de literatura infantil i juvenil i animació a la lectura.

Informació sobre tot allò que fa referència al llibre infantil i juvenil. Inclou notícies, articles d'opinió, entrevistes, novetats editorials i ressenyes de llibres.

Publicació francesa de l'àmbit de la literatura infantil i juvenil. Proporciona punts de referència i eines de reflexió per promoure l'accés dels infants als llibres i la lectura.

Tantàgora és un espai de creació, producció, difusió i innovació de les formes de promoure la literatura en català escrita i oral, popular i d'autor per a tota mena de públics, a través del treball amb altres disciplines artístiques com ara la música, les arts plàstiques, el teatre o la dansa.