Música pels teus ulls. Beatles vs. Stones, rivalitat històrica a través de la pantalla

..

Música. Amb Uri Altell i Toni Castarnado. Dilluns 15 d’octubre, a les 19.00 h, a la Biblioteca El Carmel - Juan Marsé.

Uri Altell, Toni Castarnado i un convidat a confirmar.

El documental musical va néixer a mitjan anys seixanta com a plataforma per a explicar histories humanes i artístiques amb la musica i el cinema com a fil conductor. Aquest recorregut ha anat agafant embranzida gracies, en part, al festival In-Edit, que ara compleix 15 anys, i avui dia ja es una realitat: ha arrelat un gènere que ens emociona i ens diverteix, i, sobretot, del qual aprenem.

A la dècada dels seixanta era difícil triar, o pertanyies a la comuna dels Beatles o a la dels Stones. Per sort, ara ja no és així, un es pot permetre que li agradin ambdues bandes i gaudir com un boig de les seves cançons. La rivalitat ha estat històrica, com dos equips de futbol que lluiten per guanyar el màxim de títols. També ha esdevingut així amb els documentals, n’hi ha de tots colors.

Més informació:
Documentals sobre els Beatles a les biblioteques de Barcelona
Obres sobre els Rolling Stones a les biblioteques de Barcelona
Obres sobre cinema documental a les biblioteques de Barcelona
Obres de Toni Castarnardo a les biblioteques de Barcelona

Horaris


A la dècada dels seixanta era difícil triar, o pertanyies a la comuna dels Beatles o a la dels Stones. Per sort, ara ja no es així, un es pot permetre que li agradin ambdues bandes i gaudir de les seves cançons. La rivalitat ha sigut històrica, com dos equips de futbol que lluiten per guanyar el màxim de títols. També ha esdevingut així amb els documentals, n'hi ha de tots colors.


A càrrec d'Uri Altell, Toni Castarnado i un convidat a confirmar.

Biblioteca El Carmel - Juan Marsé

Adreça:
C Murtra, 135*145
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
El Carmel
Codi postal:
08032
Població:
Barcelona