Parlem amb Cristina Morales

Literatura. Cristina Morales conversa amb Borja Bagunyà i Max Besora. Dijous 13 de desembre, a les 19 h, a la B. Francesca Bonnemaison.

Cristina Morales (Granada, 1985), llicenciada en Dret i Ciències Polítiques i especialista en Relacions Internacionals, és autora de les novel·les Los combatientes (2013), guardonada amb el premi Injuve de Narrativa 2012, Malas palabras (2015) i Terroristas modernos (2017). Els seus contes han aparegut en nombroses antologies i revistes literàries.

Actualment és artista resident a la Fàbrica de Creació La Caldera com a membre de la companyia de dansa contemporània Iniciativa Sexual Femenina.

L’autora conversarà amb Borja Bagunyà i Max Besora sobre el seu últim llibre, Lectura fácil (Anagrama 2018), guanyador del premi Herralde de Novela 2018. Es tracta d’un retrat radical, visceral, combatiu i en femení de la nostra societat; un potent artefacte literari que porta la novel·la un pas més enllà dels seus límits.

L’acte inclou un espectacle de dansa d’Iniciativa Sexual Femenina, amb Elisa Keisanen, Cristina Morales i Élise Moreau.

Amb la col·laboració d’Anagrama.

Accés lliure fins a exhaurir places

Seguiu aquesta activitat amb #ParlemAmbCristinaMorales

Més informació:

Obres de Cristina Morales a les biblioteques de Barcelona

Obres de Borja Bagunyà a les biblioteques de Barcelona

Obres de Max Besora a les biblioteques de Barcelona

Horaris


L´autora conversarà amb Borja Bagunyà i Max Besora sobre el seu últim llibre, Lectura fácil (Anagrama 2018), guanyador del premi Herralde de Novela 2018. Es tracta d´un retrat radical, visceral, combatiu i en femení de la nostra societat; un potent artefacte literari que porta la novel·la un pas més enllà dels seus límits.

L´acte inclou un espectacle de dansa d´Iniciativa Sexual Femenina,
amb Elisa Keisanen, Cristina Morales i Élise Moreau.

Cristina Morales (Granada, 1985), llicenciada en Dret i Ciències
Polítiques i especialista en Relacions Internacionals, és autora de les novel·les Los combatientes (2013), guardonada amb el premi Injuve de Narrativa 2012, Malas palabras (2015) i Terroristas modernos (2017). Els seus contes han aparegut en nombroses antologies i revistes literàries.

Actualment és artista resident a la Fàbrica de Creació La Caldera
com a membre de la companyia de dansa contemporània Iniciativa Sexual Femenina.

Hi col·labora: Anagrama

Espai Francesca Bonnemaison

Adreça:
C Sant Pere Més Baix, 7
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona