Col·leccions

Les Biblioteques de Barcelona ofereixen una àmplia col·lecció en totes les temàtiques del coneixement. A més dels fons bàsics, comuns a totes les biblioteques, n'hi ha que disposen de fons especialitzats en un tema concret.

Així mateix cada biblioteca disposa de documents que fan referència al Districte, al barri i als autors locals o als autors que donen nom a la biblioteca.

A les àrees de premsa i revistes trobareu la premsa diària i tindreu accés a revistes de totes les temàtiques, com ara art, cinema, cuina, història, informació i opinió, oci, llar, salut, etcètera, i que podeu demanar en préstec.

A les àrees infantils de les biblioteques trobareu llibres per passar-ho bé llegint i llibres per aprendre. A moltes biblioteques també trobareu el racó de mares i pares, pensat per a totes les persones que tenen fills i filles d'entre 0 i 13 anys, i el racó de mestres, on els mestres, i d'altres professionals relacionats amb el món de l'educació, podeu trobar recursos per a l'aula, activitats i propostes que us poden ajudar en les tasques educatives diàries.

Algunes biblioteques també ofereixen videojocs: jocs per ordinador en CD-ROM, així com també jocs per a Xbox, Playstation, Wii i Nintendo.

A moltes biblioteques trobareu l'espai d'acollida a les persones nouvingudes, amb informació sobre els documents i tràmits més habituals, les associacions, l'escolarització, la sanitat, i altres temes que us poden interessar en relació amb la ciutat i la comunitat.

Des del catàleg col·lectiu podeu consultar tots els títols disponibles a les biblioteques, estar informats de les novetats o proposar una compra si considereu que manquen títols d'interès general.