Creacions

Taller d'escriptura creativa 

Unes sessions per a aprendre quines són les tècniques de l’escriptura i com es construeix un relat. Adreçat a persones que volen expressar idees, sentiments, realitats, etc., mitjançant la paraula escrita. El taller serà essencialment pràctic, i els textos s’analitzaran de manera participativa.

A càrrec de: Ricardo Reitano

Durada: 8 sessions d’1 h 45 min (14 hores)
Quota d’inscripció: 24 €
 

Biblioteca Poble-sec - Francesc Boix: dijous a les 19 h (7, 14, 21 i 28 de febrer, i 7, 14, 21 i 28 de març)

Taller d'escriptura expressiva

Taller que té com a objectiu la descoberta d’un mateix i despertar el plaer d’escriure. Posa un ventall de tècniques a l’abast de cada participant, perquè les utilitzi de la manera que més li vingui de gust i faci aquest viatge a l’interior d’ell mateix. L’escriptura, doncs, com a eina d’exploració i de construcció de qui som, qui érem i qui voldríem ser.

A càrrec de: Ingrid Van Gerven

Durada: 4 sessions de 2 h (8 hores)
Quota d’inscripció: 18 €
 

Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta : dimecres a les 18 h (20 i 27 de febrer, i 6 i 13 de març)

Taller d'escriptures quotidianes

L'escriptura no és un do diví reservat als grans genis literaris. L'art d'escriure s'aprèn i és una font inesgotable de plaer, de coneixement i de creixement personal. Escriure serveix per ordenar els nostres pensaments, per trobar-nos quan estem perduts, per adonar-nos que estem vius o, simplement, per evitar que se'ns assequi l'ànima. L'escriptura és, també, un espai de llibertat, una forma d'estimar, de comunicar-nos i de relacionar-nos. En aquest curs veurem com podem passar de ser subjectes passius a subjectes actius gràcies a l'escriptura. A més, si ens acostumem a escriure regularment i apassionadament, aprendrem a gaudir molt més de les nostres lectures. 

A càrrec de Borja Duñó

Durada: 3 sessions de 2 hores (6 hores)
Quota d’inscripció: 13 €

Biblioteca El Clot - Josep Benet: dilluns a les 18.30 h (25 de març, i 1 i 8 d’abril)

Dibuixa la teva vida

Les autobiografies són documents vitals que serveixen per a deixar el nostre retrat per a les futures generacions, i també per a desenvolupar una creativitat literària personal i enriquidora, al mateix temps que per a expressar totes les experiències, en un viatge iniciàtic
personal. Aquest taller dona les eines necessàries per tal d’aprendre a posar imatges que acompanyin aquests textos, ja sigui amb fotografies o amb il•lustracions.

A càrrec de: Sandra Uve

Durada: 2 sessions de 3 hores (6 hores)
Quota d’inscripció: 10 €

Biblioteca Xavier Benguerel: dijous a les 18 h (28 de març i 4 d’abril)

Inscripcions

Cal inscripció prèvia a les biblioteques que fan els tallers i tenir el carnet de Biblioteques de Barcelona

50% Targeta rosa reduïda Carnet jove Famílies nombroses o monoparentals
Gratuït Aturats Targeta rosa gratuïta 

En tots els casos cal acreditar-ne la condició