Tallers de descoberta

Tallers per divulgar, a través dels llibres, diverses àrees de coneixement (medi ambient, art, altres cultures?) d'una manera lúdica i participativa.

Enreda't amb l'acció

Tallers dinàmics sobre llibres per conèixer altres realitats, compartir descobertes i fer lectures que parlen de temes com ara el medi ambient, la música o l'art.

Activitat en què es treballa un llibre durant tres sessions a partir d'accions i tallers participatius entorn dels temes.

Cal inscriure's prèviament.

De 7 a 13 anys.

Aquesta activitat es fa a les biblioteques Jaume FusterSagrada Família-Josep M. Ainaud de LasarteFrancesca BonnemaisonBon PastorPoble-sec - Francesc BoixBarceloneta - La FraternitatEl Carmel - Juan MarséIgnasi Iglésias - Can FabraVila de Gràcia.

El cau dels somnis

Espai per compartir, d'una manera participativa, la màgia de la lectura a través d'una dinamitzadora que introdueix llibres de diversos estils (àlbums il·lustrats, de narrativa, de coneixements...) i proposa diverses activitats: explicació inacabada d'un conte, lectura en veu alta, jocs amb textos...

Després els participants es poden endur en préstec els llibres i se'ls dóna unes fitxes perquè, si volen, deixin el seu comentari o dibuix a la biblioteca.

Cal inscriure's prèviament.

De 7 a 10 anys.

L'activitat es fa un cop al mes a les biblioteques Fort PiencJoan Miró i El Carmel - Juan Marsé.

Informació dels actes

Tallers de descoberta