Parlem amb … Sergi Pàmies

Enrere

Llibres. Amb Sergi Pàmies i Jordi Nopca. Dijous 26 d’octubre, a les 19 h, a la B. El Carmel - Juan Marsé

Sergi Pàmies conversarà amb l’escriptor i periodista Jordi Nopca entorn de La gran novel•la sobre Barcelona (Quaderns Crema, 1997), amb motiu del vintè aniversari de la publicació de l’obra.

Sergi Pàmies (París, 1960), escriptor, ha publicat a Quaderns Crema els reculls de contes T’hauria de caure la cara de vergonya, Infecció, La gran novel•la sobre Barcelona (Premi de la Crítica Serra d’Or), L’últim llibre de Sergi Pàmies, Si menges una llimona sense fer ganyotes (Premi Ciutat de Barcelona i Premi Lletra d’Or), La bicicleta estàtica (Premi Maria Àngels Anglada), Cançons d’amor i de pluja, i les novel•les La primera pedra (Premi Ícaro), L’instint (Premi Prudenci Bertrana) i Sentimental.
La seva obra ha estat traduïda al castellà, al francès, a l’alemany, a l’italià i al grec. Col•labora de manera regular en diversos mitjans de comunicació i ha rebut el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán.

La xerrada s’inscriu en el programa de difusió del fons especialitzat en novel•la barcelonina de la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé.

Hi col•labora: Quaderns Crema

 

Accés lliure fins a exhaurir places
Segueix i comenta aquest a activitat amb #ParlemAmbSergiPàmies

Més informació:

Obres de Sergi Pàmies a les Biblioteques de Barcelona
Llibres electrònics de Sergi Pàmies a l’eBiblio

 

Horaris


Sergi Pàmies conversarà amb l´escriptor i periodista Jordi Nopca entorn de La gran novel·la sobre Barcelona (Quaderns Crema, 1997), amb motiu del vintè aniversari de la publicació de l´obra.

Sergi Pàmies (París, 1960), escriptor, ha publicat a Quaderns Crema els reculls de contes T´hauria de caure la cara de vergonya, Infecció, La gran novel·la sobre Barcelona (Premi de la Crítica Serra d´Or), L´últim llibre de Sergi Pàmies, Si menges una llimona sense fer ganyotes (Premi Ciutat de Barcelona i Premi Lletra d´Or), La bicicleta estàtica (Premi Maria Àngels Anglada), Cançons d´amor i de pluja, i les novel·les La primera pedra (Premi Ícaro), L´instint (Premi Prudenci Bertrana) i Sentimental. La seva obra ha estat traduïda al castellà, al francès, a l´alemany, a l´italià i al grec. Col·labora de manera regular en diversos mitjans de comunicació i ha rebut el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán.

La xerrada s´inscriu en el programa de difusió del fons especialitzat
en novel·la barcelonina de la Biblioteca El Carmel - Juan Marsé.

Hi col·labora: Quaderns Crema.

Biblioteca El Carmel - Juan Marsé

Adreça:
C Murtra, 135*145
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
El Carmel
Codi postal:
08032
Població:
Barcelona

Restaurants

Bar Méndez

Rbla Carmel 70

934201042

Bar Restaurant El Lagarto de Jaen

C Calderón de la Barca 71

934293149

On
Biblioteca El Carmel - Juan Marsé
Quan
26/10/2017

Telèfon

Telèfon:
934072870
Fax:
934072890

Xarxes socials

Twitter:
#ParlemAmbSergiPàmies

M'agrada 0