Barcelona Poesia

Poesia. Del 10 al 16 de maig se celebra la vint-i-unena edició de l’esdeveniment poètic més important de l’any a Barcelona.

Un any més, arriba Barcelona Poesia. Set dies en què la ciutat es tornarà a omplir de versos. Versos d’autors que escriuen en català i d’autors que escriuen en altres llengües, com ara Mircea Cărtărescu, Esther Tellermann, Bernardo Atxaga, Raúl Zurita, Maria Cabrera, Nuno Júdice o Benjamín Prado.

El festival, que oferirà gairebé trenta recitals i actes poètics, s’inaugurarà amb el lliurament del Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2018 i es clourà amb la trenta-quatrena edició del Festival Internacional de Poesia de Barcelona.

Biblioteques de Barcelona hi participarà amb la programació de dues activitats. Dissabte 12 de maig, a les 12 h, a la Biblioteca Fort Pienc, la companyia Micro Troupe oferirà l’espectacle Bon profit, Miquel. Una obra de petit format adreçat a nens a partir de 4 anys, amb titelles i música al voltant de la poesia de Miquel Martí i Pol. I dimarts 15 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda, Nuno Júdice, una de les veus més destacades de la poesia portuguesa actual, conversarà amb Jordi Cerdà sobre la seva obra poètica.

Com a complement a la programació del festival, la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda ha elaborat una guia de lectura amb recomanacions de llibres i discos disponibles a les biblioteques d’autors relacionats amb el festival.

Més informació:
Barcelona Poesia 2018