En nom propi i …en nom de…

Literatura. Les llibreries i les biblioteques de Barcelona creen un cicle de trobades entre escriptors i lectors.

En nom propi i …en nom de… són dos programes que, amb la participació d’escriptors, proposen espais singulars de prescripció lectora a biblioteques i llibreries al llarg del curs 2018-2019.

Dues propostes que tenen com a objectiu propiciar la interconnexió entre els lectors de les biblioteques i els clients de les llibreries, i oferir un marc de trobada entre els escriptors i els lectors.

En nom propi

En el programa de prescripció lectora En nom propi, dos escriptors són convidats a parlar de l’obra de l’altre per a convèncer els assistents dels motius pels quals els resultarà més gratificant llegir els llibres de l’altre convidat que no pas els propis. Un exercici que apel·la a la generositat. Un marc de consells lectors que, en nom propi, busca la lloança d’un altre autor coetani, la descoberta de l’altre i la lectura apassionada de tots dos.

Hi participen:

Llibreria NoLlegiu
Llibreria Casa Usher
Llibreria Calders
Llibreria La Memòria

Segueix i comenta aquest cicle amb #EnNomPropi

… en nom de …

El programa …en nom de… proposa als autors que triïn una obra especialment important per a ells, una d’aquelles lectures que els ha acompanyat sempre, que ha exercit un influx especial sobre l’obra pròpia o que els hauria agradat haver escrit, i els convida a participar en una conversa que, adaptant les dinàmiques de les presentacions de llibres, els impulsi a parlar en nom de l’autor de l’obra escollida. Una acció de prescripció lectora que apropa el lector a l’obra triada i alhora l’empeny a llegir l’obra de l’escriptor que parla en nom d’un altre.

Hi participen:

B. Poblenou-Manuel Arranz
B. Sant Gervasi-Joan Maragall
B. Sant Antoni-Joan Oliver
B. Vila de Gràcia

Activitats

Segueix i comenta aquest cicle amb #EnNomDe