Festival de Narració Oral de Barcelona Munt de Mots

Narració. Biblioteques de Barcelona hi participarà amb activitats infantils i per a adults.

Del 16 al 21 d’octubre tindrà lloc la vuitena edició del Festival de Narració Oral de Barcelona Munt de Mots. Una proposta que oferirà, a diversos equipaments culturals i bars de la ciutat, prop de 45 activitats a l’entorn de la narració oral: espectacles infantils, contes per a adults, conferències i tallers. Com a novetat d’enguany, el festival arribarà a tres hospitals (Santa Creu i Sant Pau, Sant Joan de Déu i Hospital Clínic), on s’explicaran contes a les plantes infantils. Biblioteques de Barcelona hi participarà amb activitats infantils i per a adults, com ara les conferències i el taller programats en el marc del centre d’interès en narració oral de la Biblioteca Vila de Gràcia.

També destaca la marató de contes infantils La paraula trobada, que se celebrarà el dissabte 21 d’octubre, de les 11 a les 13 h, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison. Una activitat a càrrec de narradors que s’han format als tallers de narració oral que ofereixen les biblioteques.

La inauguració del festival, que està organitzat pel Centre Cívic Pati Llimona i l’Associació Munt de Paraules amb la col•laboració de Biblioteques de Barcelona, serà el dilluns 16 d’octubre, a les 20 h, a la sala Luz de Gas (entrada lliure).