Obertura de la convocatòria per a Bibliocurts 2017

Curtmertatges. Ja podeu presentar els vostres de curtmetratges a la 3a edició de Bibliocurts!

S’obre el termini per participar a Bibliocurts 2017: del 28 de juliol al 15 d’octubre es podran presentar obres originals per al Festival de Curtmetratges de Biblioteques de Barcelona, que enguany tindrà lloc del 20 de novembre a l’1 de desembre a la Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall.

Com a novetat en aquesta edició s’ha introduït una secció adreçada a joves realitzadors de 14 a 18 anys, Bibliocurts Jove, que també tindrà un premi específic.

Els premis de les tres seccions (Barcelona en curt, Megacurt i Bibliocurts jove) els atorgarà un jurat format per Nely Reguera, Marta Ordeig, Violeta Kovacsics i Manel Peña. D’altra banda, el públic votarà el seu curt preferit i decidirà el Premi del Públic. Els curtmetratges poden ser de ficció o documentals i de durada màxima de 30’. A la web de Bibliocurts hi trobareu les bases de la convocatòria i el formulari de participació.

A la inauguració del festival es projectarà, fora de competició, una selecció de curtmetratges amb el títol Atenes en curt, amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema d’Atenes. A més, durant els dies que es faci el festival, es duran a terme dos tallers pràctics (un de creació i revelat de curtmetratges amb càmera Super 8 i un altre d’emprenedoria) i, com cada any, activitats dirigides al públic familiar.

Podeu trobar tota la informació relacionada amb Bibliocurts a la pàgina web i a Facebook.