• Manual de disseny de carrils bici de Barcelona 2016

  Amb aquest manual s’estableixen les bases que han de permetre consolidar l’espai de la bicicleta a la ciutat en condicions de seguretat per a les bicicletes i la resta d’usuaris de la via pública.

  http://ajuntament.barcelona.cat/bicicleta/sites/default/files/Banner_manual_carrilsbici.jpg
 • Apostem per la bicicleta

  Barcelona és una ciutat compromesa amb un model de mobilitat segura, sostenible, equitativa i eficient, que aposta per incrementar l’ús de la bicicleta com a mitjà habitual de transport urbà.

  http://ajuntament.barcelona.cat/bicicleta/sites/default/files/bicicleta_528x297_1.jpg
 • #BCNenbici Anar protegit

  La bicicleta ha de portar timbre i, per circular a la nit o en condicions meteorològiques o ambientals de poca visibilitat, llum de posició davantera (blanca) i posterior (vermella) i elements reflectors homologats.

  http://img.youtube.com/vi/YfvKZ1-veg4/0.jpg YfvKZ1-veg4
 • #BCNenbici Circular segur

  A la ciutat, la circulació de bicicletes s'ha de realitzar per les calçades i les vies especialment habilitades. Cal cenyir-se a les normes de circulació viària, perquè la bicicleta és un vehicle més.

  http://img.youtube.com/vi/EZJGrebW0K0/0.jpg EZJGrebW0K0
 • #BCNenbici Circular per la calçada

  Els vehicles han de deixar una distància de seguretat no inferior a 3 m. quan circulin per darrere del ciclista, avançar ocupant el carril contigu i deixar, com a mínim, 1,5 m. d'espai lliure. Tampoc poden realitzar maniobres que posin en risc la seguretat dels ciclistes.

  http://img.youtube.com/vi/cIgM_Bca_9I/0.jpg cIgM_Bca_9I
 • #BCNenbici Circular per la calçada pacificada

  A les zones de prioritat invertida (carrers de vianants de plataforma única, 10 i 20) les bicicletes tenen prioritat sobre la resta de vehicles, però no sobre els vianants.
  Qun la senyalització no ho prohibeixi, poden circular en qualsevol sentit del carrer.

  http://img.youtube.com/vi/FJJteZ30mKc/0.jpg FJJteZ30mKc

Agenda recomanada

El món de la bicicleta en dibuixos

Exposicions. En el marc del Festival de Cinema Ciclista 'El Rueda' s'organitza una exposició d'il·lustracions al voltant del món de la bicicleta.

On:
El Diluvio Universal
Quan:
Del 29/09/2016 al 20/10/2016.

B de Bicicleta, ruta urbana per l'imaginari de Joan Brossa

Rutes. Agafeu la bicicleta i endinseu-vos en la vida, en la manera de ser i de crear del que fou una de les figures més cabdals de la segona avantguarda catalana!

On:
Punt de trobada Plaça del Portal de la Pau
Quan:
01/10/2016

Més activitats

Notícies

29/09/2016 - 02:07

Rueda, el Festival Internacional de Cinema Ciclista de Barcelona

Cinema. Rueda, el Festival Internacional de Cinema Ciclista, es celebrarà del 6 al 9 d’octubre als cinemes Texas.

26/09/2016 - 08:01

Barcelona Triathlon 2016

Barcelona Triathlon. El Barcelona Triathlon 2016 canvia enguany de format i torna a les dates tradicionals de la tardor. Se celebrarà el dia 9 d’octubre i ja estan obertes les inscripcions!

22/09/2016 - 09:43

20a Passejada sobre rodes

Diumenge 9 d'ctubre, a les 11 hores, tindrà lloc la 20a Passejada sobre rodes diumenge 9 d'octubre, dins el marc de la Festa Major de les Corts.

22/09/2016 - 05:56

Com es mesura la qualitat de l’aire?

Medi ambient. Onze estacions controlen els principals elements contaminants de Barcelona.

Plànol carril Bici

Trobeu el millor recorregut per arribar al vostre destí. Consulteu els carrils bici i altres vies habilitades, les estacions de Bicing, o els punts d’ancoratges i altres tipus d’aparcament per bicicletes.

Serveis

Us convidem a fer servir la bicicleta com a mitjà de transport habitual. Per aquest motiu us oferim tot un seguit de serveis, a fi de facilitar-vos els desplaçaments per la ciutat i que circuleu amb la màxima seguretat.

Back to top