• Manual de disseny de carrils bici - Barcelona 2016

  Amb aquest manual s’estableixen les bases que han de permetre consolidar l’espai de la bicicleta a la ciutat en condicions de seguretat per a les bicicletes i la resta d’usuaris de la via pública.

  http://ajuntament.barcelona.cat/bicicleta/sites/default/files/Banner_manual_carrilsbici.jpg
 • Apostem per la bicicleta

  Barcelona és una ciutat compromesa amb un model de mobilitat segura, sostenible, equitativa i eficient, que aposta per incrementar l’ús de la bicicleta com a mitjà habitual de transport urbà.

  http://ajuntament.barcelona.cat/bicicleta/sites/default/files/bicicleta_528x297_1.jpg
 • #BCNenbici Anar protegit

  La bicicleta ha de portar timbre i, per circular a la nit o en condicions meteorològiques o ambientals de poca visibilitat, llum de posició davantera (blanca) i posterior (vermella) i elements reflectors homologats.

  http://img.youtube.com/vi/YfvKZ1-veg4/0.jpg YfvKZ1-veg4
 • #BCNenbici Circular segur

  A la ciutat, la circulació de bicicletes s'ha de realitzar per les calçades i les vies especialment habilitades. Cal cenyir-se a les normes de circulació viària, perquè la bicicleta és un vehicle més.

  http://img.youtube.com/vi/EZJGrebW0K0/0.jpg EZJGrebW0K0
 • #BCNenbici Circular per la calçada

  Els vehicles han de deixar una distància de seguretat no inferior a 3 m. quan circulin per darrere del ciclista, avançar ocupant el carril contigu i deixar, com a mínim, 1,5 m. d'espai lliure. Tampoc poden realitzar maniobres que posin en risc la seguretat dels ciclistes.

  http://img.youtube.com/vi/cIgM_Bca_9I/0.jpg cIgM_Bca_9I
 • #BCNenbici Circular per la calçada pacificada

  A les zones de prioritat invertida (carrers de vianants de plataforma única, 10 i 20) les bicicletes tenen prioritat sobre la resta de vehicles, però no sobre els vianants.
  Qun la senyalització no ho prohibeixi, poden circular en qualsevol sentit del carrer.

  http://img.youtube.com/vi/FJJteZ30mKc/0.jpg FJJteZ30mKc

Agenda recomanada

Ves en bici, escola d'adults: Fem fàcil allò que sembla difícil

Cursos. Aquelles persones que mai han anat en bici, o que creuen tenir-ho oblidat, descobriran com és possible, amb quatre sessions. Mai no és tard per aprendre !

On:
Biciclot Marítim Passeig Marítim
Quan:
Del 21/04/2017 al 16/06/2017.

European Cycling Challenge 2017

Participació. Barcelona accepta el repte de la ciutat de Bolònia i participarà en l’edició del 2017 del European Cycling Challenge.

On:
Xarxa ciclista de la ciutat
Quan:
Del 01/05/2017 al 31/05/2017.

Més activitats

Notícies

28/04/2017 - 01:50

El districte de Sant Andreu amplia la seva xarxa pedalable

Infraestructura. Entren en funcionament els carrils bici al carrer Sant Adrià (entre c. Ferran Junoy i carrer Ciutat d’Assumpció) i al carrer Ciutat d’Assumpció (entre c. Sant Adrià i p. de la Havana).

Presentació del nou servei UABbici

26/04/2017 - 12:01

Es presenta el nou servei de la UAB per potenciar l'ús de la bicicleta al campus universitari

BiciUAB. La Universitat Autònoma de Barcelona va rebre fa poc el certificat Bikefriendly per haver adaptat les seves instal·lacions per als usuaris de les bicicletes.

Web #ecc2017eu

24/04/2017 - 01:49

Barcelona participa en l’edició del 2017 del European Cycling Challenge

Participació. Barcelona accepta el repte de la ciutat de Bolonya i participa, amb moltes ciutats europees a l' European Cycling Challenge 2017.

20/04/2017 - 02:41

Aprovat l'inici del procés de licitació del Bicing

Mobilitat. El nou contracte preveu més cobertura territorial, més bicicletes elèctriques i noves funcions com poder reservar una bici.

Plànol carril Bici

Trobeu el millor recorregut per arribar al vostre destí. Consulteu els carrils bici i altres vies habilitades, les estacions de Bicing, o els punts d’ancoratges i altres tipus d’aparcament per bicicletes.

Serveis

Us convidem a fer servir la bicicleta com a mitjà de transport habitual. Per aquest motiu us oferim tot un seguit de serveis, a fi de facilitar-vos els desplaçaments per la ciutat i que circuleu amb la màxima seguretat.

Back to top