Educació

Educació, camí escolar-espai amic

Camí escolar-espai amic

En l’àmbit de l’educació, dins del programa Escoles + Sostenibles, s’impulsarà una línia de treball dirigida a convidar els centres educatius a fer una anàlisi de la mobilitat de la comunitat escolar i adoptar un pla de millora.

Amb aquest objectiu, s’oferirà informació i suport al professorat i es posarà al seu abast els recursos existents, com els "Camins escolars, espais amics", itineraris senyalitzats perquè els nens i nenes puguin anar sols a l’escola, ja sigui a peu o en bicicleta, fomentant així una activitat física diària que ajuda a disminuir l’obesitat infantil i potencia la seva autonomia personal.

Web Camins Escolars

Eina d'educació ambiental

La bicicleta, eina d’educació ambiental

El foment de la mobilitat sostenible, i de la bicicleta en particular, s’inclourà específicament en els continguts de l’equipament educatiu La Fàbrica del Sol, tant a l’exposició permanent com als dossiers d’informació a la ciutadania i a la programació d’activitats per a tots els públics.

La Fàbrica del sol Programa escoles+Sostenibles

Com funciona Barcelona

Com funciona Barcelona?

La temàtica de la mobilitat sostenible i els beneficis de l’ús de la bicicleta s’incorporaran als continguts del programa d’educació ambiental “Com funciona Barcelona?” a partir del curs 2016-2017. 

Més informació

BiciaT

BICIA'T

Aquest projecte promociona l’ús de la bicicleta com un hàbit de mobilitat sostenible i saludable per anar a la feina entre els treballadors municipals. Ja s’estan duent a terme iniciatives com la ubicació d’aparcaments per a bicicletes no plegables en els edificis municipals. Aquesta acció forma part de la iniciativa Ajuntament + Sostenible, i vol servir de model exportable a altres estructures.

Més informació

Back to top