Barcelona decidirà la 99a Volta Ciclista a Catalunya

Ciclisme. Una edició més, la Volta tornarà a tenir l'etapa final a Barcelona i serà testimoni del vencedor de la prova.

Fa uns dies, a les 19:00 hores a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, va tenir lloc la roda de premsa de la prova ciclista per excel·lència de la ciutat, una fita que, un any més, portarà a Barcelona els ciclistes més prestigiosos del moment.

Durant la setmana del 25 al 31 de març se celebra una nova edició de la Volta amb un cartell de luxe. Entre d’altres, ciclistes de la talla d’Alejandro Valverde, vencedor l’any passat, Marc Soler, Dan Martin, Fabio Aru, Romain Bardet i Thomas de Gendt han confirmat la seva presència a la prova i, de ben segur, que lluitaran per pujar al podi de Barcelona.

El recorregut

La prova, que consta de 25 equips i de set etapes distribuïdes al llarg del territori català, té l’inici a Calella i el final a Barcelona. Tanmateix, presenta un recorregut amb dos finals en alt: a les estacions d’esquí de Vallter 2000 i La Molina i suposa el retorn a la cursa de municipis com Sant Feliu de Guíxols, Vila-seca o Puigcerdà. A més, ciutats com Mataró, Valls o Sant Cugat del Vallès, així com els municipis de la Vall de Camprodon, mantenen la seva aposta per la cursa i seguiran gaudint un any més del millor ciclisme mundial.

La ‘reVolta’ es pren un descans

La ‘reVolta’ és la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya que va viure la seva primera edició l’any 2018 amb un recorregut pel Circuit clàssic de Montjuïc a Barcelona. Aquest any, però, la prova es pren un descans l’any 2019 per la congestió del calendari i tornarà amb més força l’any 2020, coincidint amb el centenari de la Volta Ciclista a Catalunya, per tal de celebrar la seva segona edició.

Back to top