Diumenge torna el Barcelona Triathlon by Santander

Triatló. La prova, que combina un escenari ideal amb el muntatge dels grans esdeveniments de ciutat, es disputarà el 6 Gaire

Aquest diumenge torna una altra cita important per a l’esport barceloní: el Barcelona Triathlon by Santander. A més d’oferir una cursa amb quatre modalitats i amb tres recorreguts diferents, ideals per a tots els fans dels triatlons, aquest esdeveniment s’ha plantejat el repte d’aconseguir ser el triatló amb més dones a la línia de sortida.

La data a marcar en el calendari és el 6 d’octubre, dia en què, a la Platja de la Nova Mar Bella, es donarà el tret de sortida a partir de les 8:10 hores del matí. Com és habitual, s’hi pot participar en tres modalitats diferents (individual, relleus i parelles) i en tres recorreguts diferents:

  • Supersprint: 350m natació / 10km bici / 2,5km cursa
  • Sprint: 750m natació / 20km bici / 5km cursa
  • Olímpic: 1500m natació / 40km bici / 10km cursa

A més, pels amants del relleu, també hi ha l’opció del “relleu a la carta”, és a dir, que es pot triar el segment que vols realitzar: natació, ciclisme o carrera a peu.

També destaca l’organització de la Triexpo el dissabte 5 d’octubre, de 10:00 a 19:00 hores al Moll de Marina, on els expositors oferiran la possibilitat de trobar les últimes novetats sobre les marques relacionades amb el sector del triatló.

Des fa ja algunes edicions, el Barcelona Triathlon by Santander s’ha plantejat el repte de ser el triatló amb més dones a la línia de sortida. Actualment, la participació femenina supera el 26%, i l’objectiu és fer que aquest percentatge augmenti a cada edició.

Per aconseguir-ho, l’organització impulsa la campanya Dones Triatletes, que reuneix ambaixadores de diferents perfils, de tal manera que dones de tota classe i condició poden comptar amb referents per assolir el seu propi repte esportiu.

Back to top