Categoria: Agenda, Música.

The Bop Collective – Jazz a la Boca

Dissabte 25 d’abril a les 19h i amb entrada lliure
Jazz a la Boca_DEFINITIU

Aquest 2015, arribem a la sisena edició del Jazz a la Boca. El cicle de jazz jove del Espai Jove Boca Nord. Té una periodicitat mensual i el seu objectiu és promoure les bandes de jazz compostes per músics joves de Barcelona. La promoció d’aquestes propostes l’entenem, com a plataforma per a mostrar la seva música, i a la vegada que el Boca Nord sigui un cop al mes un referent com a sala de jazz en viu al districte d’ Horta-Guinardó, principalment i a nivell de ciutat.
19h Concert “El Chico de la Pandereta” Combos Escola Música Pausa
pausa escola musica
20h Concert The Bop Collective
the bop collective w

Irene Reig al Saxo alt
Oriol Vallès a la Trompeta
Héctor Florà­a al Saxo tenor
Alba Pujals al Trombó
Joà«l Gonzà¡lez al Piano
Pau Sala al Contrabaix
Joan Casares a la Bateria

The Bop Collective és un septet que interpreta composicions originals i versions de temes inspirats en les diferents vessants del jazz. Els arranjaments, escrits especialment pel projecte de final de carrera de la saxofonista Irene Reig, tenen influència del swing, el hard bop i el groove.