Exposició: “Sóc fotògraf”

 “Sóc fotògraf!” – Exposició fotogràfica i d’acció social.

A càrrec d “El Parlante” i de la fotografa Eva Parey.

Del 28 de gener fins el 23 de febrer.

Dins la programació de l’Espai d’Art Jove Boca Nord

Inauguració: 28 de gener a les 18.30 a l’Espai d’Art jove Boca Nord.

Entrada lliure.

 

L’exposició “Sóc Fotògraf” és una mostra d’obra fotografica però també és el resultat de un project de acció cultural i social amb objectius molt importants a darrera:

  • Conscienciar la ciutadania en general respecte als estereotips i prejudicis que es generen i perpetuen sobre les persones grans, mostrant la contribució dels joves en aquesta deconstrucció i conscienciació
  • Generar un espai de comunicació, participació i interacció entre gent jove i gent gran
  • Fer un treball de sensibilització, debat i formació en els conceptes bàsics i tècnics de fotografia, (guió, il·luminació, composició, edició) amb els i les joves, per a produir de manera participativa una sèrie de fotografies, i una exposició itinerant que contribueixin a reflectir la realitat i mirada de les persones grans.

………………………………………..

L’Espai d’Art Jove Boca Nord és un dels projectes de l’Espai Jove Boca Nord que enfoca la seva programació, formació, difusió, per donar suport a la creació artística emergent i a l’àmbit expositiu.
Aquest espai d’exposicions vol promoure el treball dels artistes més joves, servir com a plataforma de projecció professional i espai on es pot fer els primers passos en l’àmbit expositiu o de comissariat, o portar a terme els primers projectes creatius més experimentals.