Linuxlab

  • Linuxlab
  • Bocalinux
  • Tallers

Linuxlab

Instal·lacions de Boca Nord

Linuxlab, és el laboratori de noves tecnologies de l’ Espai Jove BocaNord. Pretenem ser un espai per a iniciatives joves de cooperació i construcció de coneixement a la xarxa, del que el sofware lliure i en concret els sistemes linux són un bon exemple.

Al Linuxlab hi trobareu un espai amb eines i recursos per potenciar i difundir l’us de les noves tecnologies entre el joves. Tratem de difundir les tecnologies d’us lliure, socialitzar-les y fer-les mes transparents per a molts joves Donem suport als joves, grups i associacions en la fomació, difusió i organització d’activitats tecnologiques, d’expressió cultural i de creació jove.

Un “Hacker” és aquell que vol arribar al cor del programa, desentrellar el mecanismes que el fan funcionar, seria bo que apliquéssim l’esperit del “hacker” a totes aquelles situacions que ens presenta el món.

Serveis del linuxlab

Aula d’informàtica, banc de proves i maquinari d’imatge i so.

Per aquells que heu sentit a parlar de Linux però mai l’heu provat o voleu veure quines diferencies de funcionament te respecte altres sistemes operatius aquí trobareu un aula amb 12 pc’s on podreu provar les diferents distribucions d’aquest sofware. També podeu demanar la Bocalinux, distribució desenvolupada a l’Espai Jove Boca Nord.

Al Linuxlab també podeu trobar eines per a edició de vídeo, i laboratori de so.

Formació i tallers

Linuxea’t!!

Introducció al mon del Linux. , informàtica d’usuari, , linux avançat , servidors linux , edició digital d’imatges, fotogràfica digital , disseny web, edició de video, edició d’audio.

Microtallers ( navegar per internet, xat, correu electrònic, coneix el teu ordinador, etc??????).

Els tallers es realitzen durant la setmana i solen tenir una durada de 10 sessions ( entre 15 i 25 hores ). Els microtallers tenen una duració de 2 a 4 hores.

Assessorament

Trobades mensuals,llistes de distribució i forums en els que intercanviar informació i trobarexperts per que puguin resoldre dubtes en temes de linux i software lliure ( instal·lació,migració i aplicacions). Si estàs interessat en algun d’aquest camps contacte amb nosaltres i et tindrem informat.

Conferències, debats i presentacions

Regularment programent activitats d’interès entorn al mon del software lliure,les noves tecnologies i la creació jove. Es tracta de fer públics i compartir aspectes d’interès del ’software lliure’ ,hackerismeo la xarxa com a medi de participació i construcció de coneixement comuna.

Wifi

Accés wifi i conexió a internet.

Sala d’exposicions multimèdia

Ocasionalment el net art també pot tenir una traducció física, si teniu un projecte d’aquest tipus us ajudarem a mostrar-ho.

Espai de trobada i associatiu

Si formeu part de grups i associacions i necessiteu maquinari o espai presenteu-nos la vostra proposta de formació o us continuat.

Ciberlinux

Espai per navegar lliurement per la xarxa.

Propers esdeveniments

Tota l'agenda