Tallers Tecnològics

A l’Espai Jove Boca Nord també disposem dels espais i professionals necessaris per a la realització de tallers relacionats amb les noves tecnologies, edició de vídeo, producció musical, disseny gràfic…

Les inscripcions dels tallers de tardor seran del 17 al 28 de setembre de 2018. L’horari d’inscripció és de 17 a 21.30h. I l’inici dels tallers serà a partir de l’1 d’octubre de 2018.
El pagament dels tallers s’haurà d’efectuar dins del període d’inscripció (el preu correspon a tot el taller) i es pot pagar en efectiu o targeta. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada.
NO ES RETORNARÀN ELS DINERS UNA VEGADA COMENÇAT EL TALLER.

IL.LUSTRACIÓ DIGITAL – Photoshop, Illustrator…(NOU)
Dimecres de 18 a 20h.
Preu: 62,52€ – 7 sessions

ilustracio

En aquest taller aprendrem a treure el màxim partit de la nostre creativitat mitjançant la tecnologia. A través de programes com “Photoshop” i “Illustrator”, convinarem el dibuix a mà amb l’edició digital.
* Amb sessions totalment pràctiques i dinàmiques per a que l’alumne assoleixi adecuadament tots els conceptes.
Professora: Marta Iñiguez

PHOTOSHOP (INICIACIÓ) – NOU –
Dimarts de 18 a 20h.
Preu: 62,52€ – 7 sessions

ARDUINO (INICIACIÓ) – NOU –
Dijous de 18 a 20h.
Preu: 62,52€ – 7 sessions

Si vols aprendre les bases per fer des d’un pedal per guitarra fins a un hort sensoritzat, aquest és el teu curs. Amb Arduino aprendras a programar i com elaborar un circuit per fer que tot funcioni a la perfecció! Robòtica i programació a l’abast de tothom. Taller a càrrec de l’Associació Tangencial.