Entre el 2 i el 26 de setembre pots inscriure't a les activitats dels Casals de barri

Entre el 2 i el 26 de setembre pots inscriure't a les activitats dels Casals de barri

06/08/2019 - 16:31

El període d'inscripció per les activitats de tardor s'inicia a partir del 2 de setembre i s'allarga fins el 26 de setembre, depenent de cada equipament.

La majoria de Casals de barri tanquen durant el mes d’agost. Però ho fan, deixant una gran varietat d’activitats i propostes per dur a terme durant la tardor. Idiomes, art i creativitat, salut, cuina, esports, audiovisuals, escriptura, restauració… Tot el que et puguis imaginar, està passant molt a prop teu. Descobreix les activitats del teu Casal de barri i inscriu-te!

Inscripcions a partir del 2 de setembre 

Consulta la programació de tardor del teu equipament de proximitat i descobreix un ampli ventall de cursos i tallers ben a prop de casa teva. Recorda que el període d’inscripció per les activitats de tardor s’inicia a partir del 2 de setembre i s’allarga fins al 26 de setembre, depenent dels cada equipament.

Les places de totes les activitats, les gratuïtes també, són limitades. Així que si veus alguna activitat que et fa el pes, informa’t directament al Casal de barri corresponent.