Agenda del Casal

Dimecres, 15/03/2017

Trobada DONES CREADORES d’HORTA-GUINARDÓ

18:00

Les dones creem vida, art, relacions, coneixements, xarxa, comunitat... El “Casal de les Dones” acull aquesta trobada amb:

☛ presentació del projecte Wikidones Horta-Guinardó a càrrec de les dones participants

☛ Presentació del projecte Teixint vincles a càrrec de dones participants del barri Sagrada Famìlia (Organitza l’Associació Acció Intenacional per la Pau).

☛ Espectacle multidisciplinar de poesia de la mà de Poetes del Guinardó, Cia “No somos Whoopi Golberd” amb tast de l’obra “Feminismes negres”, flamenc amb Cal & Canto i música de Dona Cançò.

Coordinació i dinamització artística: CEMG i Dona Cançó.

Organitza: grups i entitats vinculades a la Plataforma Creatives fent Xarxa i Consell de les Dones d’Horta-Guinardó, amb el suport de La Bonne.

Taller d'historia

19:00 to 21:00

El 3er dimecres de cada mes El Pou us convida a una tertúlia oberta per debatre algun tema històric presentat per un membre del seu equip. Activitat interactiva on, a partir d’unes dades introductòries, tothom pot dir-hi la seva. En diem Taller per significar la participació dels assistents. En la primera sessió s’estudiarà un plànol militar de 1865 i ens fixarem en els elements relacionats amb el territori del Districte. Organitza: El Pou, Grup d’Estudi de la Vall d’Horta i la Montanya Pelada.