Agenda del Casal

Divendres, 31/03/2017

EXPOSICIÓ "RACONS DE BARCELONA"

10:00 to 21:00

Racons de Barcelona, és una exposició que recull algunes les millors fotografies realitzades pels membres del Grup de Fotografia de LUDÀLIA durant el curs 2015-2016.

Són fotografies que mostren diferents indrets de la ciutat. Aquets llocs més o menys coneguts que entre tots i totes hem decidit d’anar-hi i fotografiar.

Aquestes rutes fotogràfiques que hem anat  fent, ens fan descobrir o redescobrir llocs molt diversos, fixar-nos amb molts detalls que moltes vegades ens passen desapercebuts, aprendre trucs i diferents tècniques fotogràfiques,  interactuar amb la comunitat i amb els diferents membres del grup, veure i analitzar moltes fotografies, ser crítics, aprendre a seleccionar  fotos, etc.

I sobretot  gaudir dels indrets de la nostre fantàstica ciutat !!

Si ets curiós… i no saps on és el lloc d’alguna fotografia,  pregunta’ns i  farem memòria.

T’esperem!

Inauguració: Divendres 21 d’abril 19:00h

Organitza: Fundació Ludàlia

L'ENCARIMENT DE L'HABITATGE: TURISME I ESPECULACIÓ

19:00
L'ENCARIMENT DE L'HABITATGE: TURISME I ESPECULACIÓ.

No hem sortit de la crisi en que ens ha situat el capitalisme.Avui el treball no garanteix un sou digne i la pobresa es cronifica. 

Els preus de l'habitatge tornen a pujar i els desnonaments continuen.Per analitzar què està passant i per debatre com fer-hi front des de la lluita veïnal i des de l'empoderament dels barris tindrem amb nosaltres a:

 Salvador Torres, activista veïnal i de l'Associació 500x20 pel lloguer públic i assequible

Joaquim Delgado, de l'ABTS (Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible)

Organitzen: L'Observatori Guinardó-Can Baró en defensa dels Serveis Públics i Drets Socials, l'Assemblea Social Guinardó-Can Baró i l'Associació de Veïns i Veïnes Joan Maragall

Podeu veure les gravacions de les xerrades anteriors a https://observatoriguinardo.wordpress.com