Agenda del Casal

Divendres, 31/03/2017

EXPOSICIÓ "RACONS DE BARCELONA"

10:00 to 21:00

Racons de Barcelona, és una exposició que recull algunes les millors fotografies realitzades pels membres del Grup de Fotografia de LUDÀLIA durant el curs 2015-2016.

Són fotografies que mostren diferents indrets de la ciutat. Aquets llocs més o menys coneguts que entre tots i totes hem decidit d’anar-hi i fotografiar.

Aquestes rutes fotogràfiques que hem anat  fent, ens fan descobrir o redescobrir llocs molt diversos, fixar-nos amb molts detalls que moltes vegades ens passen desapercebuts, aprendre trucs i diferents tècniques fotogràfiques,  interactuar amb la comunitat i amb els diferents membres del grup, veure i analitzar moltes fotografies, ser crítics, aprendre a seleccionar  fotos, etc.

I sobretot  gaudir dels indrets de la nostre fantàstica ciutat !!

Si ets curiós… i no saps on és el lloc d’alguna fotografia,  pregunta’ns i  farem memòria.

T’esperem!

Inauguració: Divendres 21 d’abril 19:00h

Organitza: Fundació Ludàlia

LA NEGACIÓ DE LA MORT COM A SÍMPTOMA EN LA NOSTRA CULTURA

19:00

Dijous 27 d'abril_19h
Durant segles, la mort ha format part de la vida. Però, des del s.XVII, en la societat occidental urbana es produeixen uns canvis subtils que finalment desemboquen en la pèrdua de la relació tradicional amb la mort. Suprimida del context de la vida quotidiana i del conjunt de les experiències vitals, la hi exclou del llenguatge, del món simbòlic i de la consciència. Aquesta negació de la mort té causes i conseqüències que tots experimentem actualment.
Xerrada a càrrec d'Herminia Roura (psicòloga clínica, psicoanalista).
Assistència amb prèvia inscripció: anitya.info@gmail.com

 

 

 

 

 

ACTIVITAT GRATUÏTA I OBERTA A TOTHOM

Organitza: Associació  Anitya (Associació d'acompanyament a les persones en processos de canvis vitals, malaltia i la mort).