Agenda del Casal

Dimecres, 18/10/2017

"El procés del dol. Acompanyament emocional d’un dol oblidat, tant de les famílies com dels professionals"

19:00

Dins la 7ena DIADA “PETITS AMB LLUM”, aquesta sessió tracata"El procés del dol. Acompanyament emocional d’un dol oblidat, tant de les famílies com dels professionals". Amb les aportacions de: Cristina Silvente: Psicòloga perinatal. Coautora de “Las voces olvidadas”. Tutora docent del Grau de Psicologia de la UOC. Professora en el Postgrau de Psicologia Perinatal de la Fundació URV. Clàudia Alonso: Infermera Especialista en Pediatria de la UCI de nounats de Sant Joan de Déu i membre fundadora de CUPANE (Associació Catalana de Cures Paliatives Neonatals i Gestacionals)
M Teresa Pi-sunyer: Doctora en Psicologia. Responsable de l´“Espai de Paraula” de l’Hospital de la Vall d´Hebron.
Norma Grau: Fotògrafa i psicòloga, des de 2010 realitza el projecte Stillbirth com una forma d’acompanyament a les famílies que han perdut el seu nadó durant la gestació, el part o poc després. Noelia Sánchez: Treballadora Social. Doula especialitzada en dol gestacional i neonatal i Terapeuta Gestalt en formació. Fundadora del projecte Cor a Cor arrel de la mort de la Cora, la seva primera filla. Raúl i Rocío: Pares de la Iris i la Nadia que van perdre les seves filles a les 28 i 29 setmanes de gestació i van contactar amb la Norma Grau per a fer-se fotos d’acomiadament amb la seva segona filla.
Nazaret Corbalán: Mare de la Nora que va morir al cap de 5 dies de néixer.

Presentació de la 1a FIRA DE CONSUM RESPONSABLE I MERCAT SOCIAL D'H-G

19:00 to 21:00

Acte de presentació de la Fira i inici de la corresponent campanya de difusió amb un tast de productes Km 0. La Fira tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17/12/17 a l'esplanada del Casal.