Agenda del Casal

Dimarts, 03/04/2018

RACó VERD al vestíbul!

16:00 to 14:00

Amb informació del:

Projecte agroecològic de l'Hort del Mas Guinardó

El Calendari de Pagesos amb les fruites i verdures de temporada, calendari de pràctiques agrícoles (sembres i plantacions), plantes remeieres i el cicle de lunar i solar per al nostre hort.

☛ "Qui alimenta realment al món"?
En aquest llibre Vandana Shiva explica com l'agricultura industrial està provocant el canvi climàtic i com l'agroecologia, un sòl viu, les abelles i les papallones, la biodiversitat, els petits agricultors, la llibertat de llavors, la localització i les dones garanteixen la sostenibilitat del planeta i la justícia agrícola.

☛ La campanya de l'entitat "Plant for the Planet": StopTalking, Start Planting
(Deixa de parlar i comença a plantar).
Plant-for-the-Planet, iniciativa protagonitzada per joves d'arreu del món com a "ambaixadors" de la plantació d'arbres, els mitjans més econòmics i efectius per contrarestar els efectes del CO2 a la naturalesa.

Presentació del llibre TE QUIERO HASTA EL CIELO

19:00

Dilluns 9 d'abril_19h
Una història de la malaltia de l'Alzheimer. Una narració serena i intimista sobre la vida, la malaltia i la mort d'una mare, amb la qual Carme Aràjol expressa un ploro pel dolor de la seva pèrdua i la part fonamental de la qual és el lliurament a un familiar malalt al llarg dels anys i la relació entre mare i lla.
Intervindran Carme Aràjol, autora del llibre, Glòria Panadell, presidenta de Nou Horitzó i Xavier Nova (edi- torial Eutopía)

CERCLE DIALÒGIC Diàleg i reflexió

19:30

 

Dilluns 9 d'abril_19.30h

Llegirem i reflexionarem entorn de "Dom Pedro Casaldáliga cumple noventa años. Pobreza y liberación" de Leonardo Boff.
Dedicarem els darrers 30 minuts a llegir la premsa del dia de diferents mitjans, des d'una visió crítica.
CERCLE DIALÒGIC és un espai obert a tothom, en el qual volem aprendre a "llegir el món" en comú, des del respecte a la llibertat i la igualtat.
Si es ve per primer cop comunicar-ho al T.934553017.
Organitza: Cooperativa Cultural Rocaguinarda