Agenda del Casal

Dimarts, 03/04/2018

RACó VERD al vestíbul!

16:00 to 14:00

Amb informació del:

Projecte agroecològic de l'Hort del Mas Guinardó

El Calendari de Pagesos amb les fruites i verdures de temporada, calendari de pràctiques agrícoles (sembres i plantacions), plantes remeieres i el cicle de lunar i solar per al nostre hort.

☛ "Qui alimenta realment al món"?
En aquest llibre Vandana Shiva explica com l'agricultura industrial està provocant el canvi climàtic i com l'agroecologia, un sòl viu, les abelles i les papallones, la biodiversitat, els petits agricultors, la llibertat de llavors, la localització i les dones garanteixen la sostenibilitat del planeta i la justícia agrícola.

☛ La campanya de l'entitat "Plant for the Planet": StopTalking, Start Planting
(Deixa de parlar i comença a plantar).
Plant-for-the-Planet, iniciativa protagonitzada per joves d'arreu del món com a "ambaixadors" de la plantació d'arbres, els mitjans més econòmics i efectius per contrarestar els efectes del CO2 a la naturalesa.

☛ Punt d'Intercanvi de Llibres.

10:00 to 20:00

La setmana del 16 al 21 d'abril porta i emporta't llibres i et regalem un planter del projecte de l'Hort del Mas Guinardó.

Pensions actualitzades a partir de l’IPC

19:00

Dilluns 16 d'abril_19h
La defensa de pensions dignes és una qüestió de voluntat política, no de sostenibilitat. Existeixen propostes i solucions per a garantir-ne el finançament.
Organitza: Observatori en defensa Serveis Públics i dels Drets Socials i l'AVV Joan Maragall.