Agenda del Casal

Dimarts, 03/04/2018

RACó VERD al vestíbul!

16:00 to 14:00

Amb informació del:

Projecte agroecològic de l'Hort del Mas Guinardó

El Calendari de Pagesos amb les fruites i verdures de temporada, calendari de pràctiques agrícoles (sembres i plantacions), plantes remeieres i el cicle de lunar i solar per al nostre hort.

☛ "Qui alimenta realment al món"?
En aquest llibre Vandana Shiva explica com l'agricultura industrial està provocant el canvi climàtic i com l'agroecologia, un sòl viu, les abelles i les papallones, la biodiversitat, els petits agricultors, la llibertat de llavors, la localització i les dones garanteixen la sostenibilitat del planeta i la justícia agrícola.

☛ La campanya de l'entitat "Plant for the Planet": StopTalking, Start Planting
(Deixa de parlar i comença a plantar).
Plant-for-the-Planet, iniciativa protagonitzada per joves d'arreu del món com a "ambaixadors" de la plantació d'arbres, els mitjans més econòmics i efectius per contrarestar els efectes del CO2 a la naturalesa.

Presentació del llibre "DE LA REVELDÍA CREATIVA A LA ECONOMÍA HUMANA"

19:00

Dimecres 25 d'abril_19h
De la Reveldía Creativa a la Economía Humana és el primer llibre de la col·lecció d'Economia Humana "Som transformació". Durant l'esdeveniment, Ferran Caudet (autor del llibre) compartirà amb els assistents com ha estat el procés de concepció i elaboració del llibre, així com les claus del llançament participatiu. Amb la participació d'Alejandro Mitjà de Lioc Studios, l'empresa que ho ha editat.
Organitza: Economia Humana.