Serveis del Casal

EXPOSICIONS

Vols exposar? 
Fes-nos una proposta emplenant la "Fitxa de sol·licitud d'exposició" o bé enviant-nos un dossier de l'obra o projecte artístic a: cemasguinardo@qsl.cat.

 

CESSIÓ D'ESPAIS

El Casal d'entitats Mas Guinardó disposa d'un servei de cessió d'espais i infraestructures per a entitats sense ànim de lucre, grups estables, persones físiques, serveis públics o empreses per a la realització de les seves activitats.

Podeu veure un catàleg d'imatges dels espais, així com les seves característiques tècniques, consultant el document "Catàleg d'espais".

Per tal de sol·licitar un espai, empleneu la fitxa que trobareu al document "Fitxa de sol·licitud de cessió d'espais" i feu-nos-lo arribar a espais.mg@qsl.cat.

Podeu adreçar-vos al punt d'informació del Casal d'entitats Mas Guinardó per qualsevol consulta, o trucar al 934 461 429.

 

Normativa: PDF icon cataleg_despais.pdf

BOOKCROSSING

El Casal d'entitats Mas Guinardó és un punt Bookcrossing!
Allibera els llibres que no destiges, agafa tots els llibres que vulguis i contribueix a ampliar la xarxa d'intercanvi!

Més informació: http://www.bookcrossing-spain.com/

 

BARCELONA WIFI

El Casal d'entitats Mas Guinardó forma part de la xarxa lliure d'accés a Internet Barcelona Wifi de l'Ajuntament de Barcelona.

 

BAR CAFETERIA MAS GUINARDÓ

El bar-cafeteria, situat a la primera planta del Casal d'entitats Mas Guinardó, disposa d'un servei de bar i cafeteria on podeu esmorzar, berenar o fer el vermut amb vistes panoràmiques sobre tota Barcelona. 

Telèfon de consultes horàries i reserves: 635 633 384.