Agenda del Casal

Dijous, 04/01/2018

TARDA MÀGICA

Horari: 16:00

Aquest Nadal regala artesanies i productes de proximitat! Enguany l'Escola de Música Can Fargues acollirà la sisena edició del mercadet, una trobada d'artesans i artesanes del barri i dels barris veïns on trobareu propostes de producció pròpia, úniques i originals: bijuteria, complements, gravats, sabons naturals, fades i nines, ganxet, productes de disseny,...
Amb l'actuació infantil del grup Xiula, la visita del Rei Melchior i una deliciosa xocolata calenta per acabar la tarda màgica!
ACTIVITAT GRATUÏTA

Organitza: Casal Font d’en Fargues

TARDA MÀGICA

Horari: 17:00

Veniu a viure en família l'experiència musical amb Xiula, so original i artesà d'un grup que està revolucionant el món de l'animació infantil! I a continuació la visita del rei Merlchior que vindrà a recollir totes les cartes dels nens i nenes del barri. 
Per acabar la tarda màgica farem una deliciosa xocolata calenta, us hi esperem!

A L'ESCOLA DE MÚSICA CAN FARGUES

c/ Frederic Rahola 2-8, 08032, Barcelona

CINEMA: 'HAROLD Y MAUDE'

Horari: 21:00

Harold y Maude (1971) 

Director: Hal Ashby (USA)

Comèdia d´humor negre d´una història d´amistat entre un adolescent i una dona gran, que amb la seva vitalitat i energía, ajuda al noi a descobrir  motius per  viure.

 

https://www.filmaffinity.com/es/film742432.html

XERRADA: 'DESLLETAMENT RESPECTUÓS'

Horari: 10:30

Vine a resoldre dubtes sobre aquesta etapa i aconseguir eines per acompanyar-la amb amor i paciència. Dins l'espai Ludoteca per a nadons.
A càrrec de l'Associació 'Abraçades'.
XERRADA GRATUÏTA  amb reserva prèvia.

 

EXPOSICIÓ: 'QUADRES PER LA SOLIDARITAT' DEL 8 AL 19 DE GENER

Horari: 17:00

Aquesta Exposició és reatlizada per l’ONGd Carumanda per obtenir donatius per a les seves obres i projectes solidaris, així com atendre les necesitats al barri, ja que el 20% obtingut en adquirir aquestes obres anirà a l´Espai d´Acolliment Caliu. L´ONGd Carumanda és una Associació vinculada als Germans de la Sagrada Família del carrer Peris Mencheta, integrada per socis i voluntaris de les escoles que tenen a d’altres ciutats a Espanya, i volem fer-la conèixer-la al barri.

A Barcelona, un grup de voluntaris porta a terme el que denominen Paradetes de Carumanda, una activitat que pretèn obtenir donatius amb la venda d’objectes donats desinteressadament per veïns del barri, i normalment són andròmines que ja no fa servir el donant.
Aquestes paradetes es realitzen una vegada al mes, normalment el primer diumenge, al Passeig Maragall, cantonada Fulton.
El material d´aquesta exposició prové de donacions efectuades a les Paradetes de Carumanda. En data de 10 de gener, a les 7 de la tarda es farà una presentació d’aquesta ONG al Casal, ja que creiem que no és coneguda al nostre barri de la Font d´en Fargues.

TORNEIG DE PING PONG

Horari: 18:30

Aficionades al tenis taula! Participa al torneig de ping pong del Casal i demostra les teves habilitats amb les pales. 
Teniu fins el proper dijous 18 de gener per apuntar-vos enviant un correu a info@casalfontdenfargues.cat / o trucant al telèfon 934 205 941
Hi haurà premi pel guanyador/a!

VERMUT SALSERO

Horari: 12:00

... QUE SE VIENE LO BUENO OIGA!

veniu a gaudir d'una master-class de salsa amb animacions, coreografies i el sabor indiscutible de la música en viu d'un combo salsero de primer nivell!

TAQUILLA INVERSA

TALLER 'MICROHORTS, BROTS I GERMINATS'

Horari: 18:00

El dimecres 24 de gener a les 18 hores oferim el taller gratuït, "Microhorts, brots i germinats".

El taller mostra com fabricar un microhort per poder fer créixer els nostres propis germinats a partir de llavors. La pràctica que es durà a terme és la fabricació de tres germinadores fetes amb materials reciclats

INSCRIPCIONS DEL 10 AL 22 DE GENER (presencialment, per telèfon al 93 420 59 41 o enviant un correu al info@casalfontdenfargues.cat)

 

Es recomana que les persones participants portin guants de jardineria, bossa de tela o plàstic i llibreta i bolígraf per si volen prendre apunts.

A més, cals portar el següent material:

-          Recipients de vidre sense tapa

-          Tupers vells

-          Pots de plàstic de poca alçada i no massa grans (per exemple, pots de margarina)​

CASAL A PUNT: 'MACRAMÉ, TESTOS PENJANTS'

Horari: 17:30

El dijous 25 de gener a les 17:30 hores Taller de Macramé per penjar testos.

Vine a compartir els teus coneixements, ens ajudarem amb les diferents tècniques i amb un té pensarem la pròxima obra col·lectiva.

ACTIVITAT GRATUÏTA a la Cafeteria del Casal.

DIVENDRES MUSICAL, CONCERT: 'CONNEXIONS'

Horari: 21:30

Un recital de petit format, on imatges i poemes es fusionen amb instruments en directe i una taula de Dj. Amb Lluís Fortuny. (membre de la Companyia Elèctrica Dharma).

Facebook Lluís Fortuny

Organitza: Associació de Veïns i Veines de la Font d’en Fargues 

PREU: 3 EUROS pel sòcies i socies i 5 EUROS pel no sòcis i socies 

TEATRE: "MAREIG"

Horari: 18:00

Retrat neobarroc de la societat líquida contemporània en el medi urbà, en el medi marítim, en el medi... Hi ha molts medis. Estudi de cas de les apassionants i trepidants vides d’un grup de jubilats, l’excepcional i inexplicable cas d’un matrimoni en crisi, la naixença de l’amor
als parcs públics i les inquietuds i picors de l’adolescència en aquest retaule amb molt carasme... i carisma.
Organitza: Grup de Teatre Casinet

PREU: 5 EUROS