Agenda del Casal

Divendres, 19/01/2018

EXPOSICIÓ: 'QUADRES PER LA SOLIDARITAT' DEL 8 AL 19 DE GENER

Horari: 17:00

Aquesta Exposició és reatlizada per l’ONGd Carumanda per obtenir donatius per a les seves obres i projectes solidaris, així com atendre les necesitats al barri, ja que el 20% obtingut en adquirir aquestes obres anirà a l´Espai d´Acolliment Caliu. L´ONGd Carumanda és una Associació vinculada als Germans de la Sagrada Família del carrer Peris Mencheta, integrada per socis i voluntaris de les escoles que tenen a d’altres ciutats a Espanya, i volem fer-la conèixer-la al barri.

A Barcelona, un grup de voluntaris porta a terme el que denominen Paradetes de Carumanda, una activitat que pretèn obtenir donatius amb la venda d’objectes donats desinteressadament per veïns del barri, i normalment són andròmines que ja no fa servir el donant.
Aquestes paradetes es realitzen una vegada al mes, normalment el primer diumenge, al Passeig Maragall, cantonada Fulton.
El material d´aquesta exposició prové de donacions efectuades a les Paradetes de Carumanda. En data de 10 de gener, a les 7 de la tarda es farà una presentació d’aquesta ONG al Casal, ja que creiem que no és coneguda al nostre barri de la Font d´en Fargues.

TORNEIG DE PING PONG

Horari: 18:30

Aficionades al tenis taula! Participa al torneig de ping pong del Casal i demostra les teves habilitats amb les pales. 
Teniu fins el proper dijous 18 de gener per apuntar-vos enviant un correu a info@casalfontdenfargues.cat / o trucant al telèfon 934 205 941
Hi haurà premi pel guanyador/a!