Agenda del Casal

Divendres, 02/02/2018

EXPOSICIÓ: "BARCELONA, CIUTAT DE CONCERTS" DEL 22 AL 2 DE FEBRER

Horari: 17:00

En un sol dia entre setmana a Barcelona tenen lloc més concerts que en molts pobles de Catalunya en un any. Durant els darrers anys Jordi Montserrat ha intentat gaudir al màxim de molts d'aquests concerts, i captar-ne l'essència i vitalitat amb les seves fotografies, de les quals aquesta exposició n'és un petit reflex.

A càrrec de Jordi Montserrat. 

Podeu seguir les seves fotos a twitter, facebook, google+ o instagram @photojordimusik

facebook.com/photojordimusik

twitter.com/photojordimusik

flickr.com/photos/jordimusik

flickr.com/photos/photojordi

photojordi.blogspot.com

'CINEMA DE LA GENT GRAN'

Horari: 17:30

Organitza: Gent Gran del Casal

Amb la col·laboració de Jaume Macià

ENTRADA GRATUÏTA

LIBÈL·LULA, circ familiar

Horari: 11:00 a 12:00

Cia Toti Toronell

Pili, no ho trobes genial? Has vist com se t’omple la boca amb tantes eLes? Libèl·lula. En un petit teatre de fira, a l’home de la Pili li toca fer tots els papers de l’auca, i quasi sense voler desplega el seu univers particular i artesanal. Univers que ha creat amb les seves pròpies mans, autòmats, titelles i humor es fusionen per donar sentit a LIBÈL·LULA. Un homenatge a la figura d’Alexander Calder, que sense ell saber-ho, ha inspirat part d’aquest espectacle. Aquest teatret de fira segueix mantenint l’essència artesanal de les coses fetes a mà. Aquí , la simplicitat es fa norma, perquè aquest artista no necessita gaire més que els números de sempre per demostrar una habilitat fora mida.

Tots els públics, aforament limitat.

ENTRADES EXHAURIDES

PREU: Gratuït, per reservar entrades adreceu-vos presencialment al Casal o trucant al telèfon 934 205 941

 

LIBÈL·LULA, circ familiar

Horari: 13:00 a 14:00

Cia Toti Toronell

Pili, no ho trobes genial? Has vist com se t’omple la boca amb tantes eLes? Libèl·lula. En un petit teatre de fira, a l’home de la Pili li toca fer tots els papers de l’auca, i quasi sense voler desplega el seu univers particular i artesanal. Univers que ha creat amb les seves pròpies mans, autòmats, titelles i humor es fusionen per donar sentit a LIBÈL·LULA. Un homenatge a la figura d’Alexander Calder, que sense ell saber-ho, ha inspirat part d’aquest espectacle. Aquest teatret de fira segueix mantenint l’essència artesanal de les coses fetes a mà. Aquí , la simplicitat es fa norma, perquè aquest artista no necessita gaire més que els números de sempre per demostrar una habilitat fora mida.

Tots els públics, aforament limitat.

ENTRADES EXHAURIDES!

Per reservar entrades adreceu-vos presencialment al Casal o trucant al telèfon 934 205 941

 

XERRADA: 'FISIOTERÀPIA RESPIRATÒRIA'

Horari: 10:30

XERRADA: "Fisioteràpia respiratòria"

A càrrec de Raúl Carrión de Oydis

Parlarem de l'aparell respiratori dels infants i sobre com podem ajudar-los a expulsar els mocs d'una manera no invasiva, evitant els fàrmacs.

ACTIVITAT GRATUÏTA amb reserva prèvia

 

 

 

CASAL A PUNT: 'TALLER DE MACRAMÉ PER PENJAR TESTOS'

Horari: 17:30

El Casal a Punt és un espai de trobada per totes aquelles persones que volem compartir el nostres coneixements i passió pel macramé, ganxet, mitja, etc. També ensenyar-los a qui vulgui aprendre'ls. Ens ajudarem amb les diferents tècniques i amb un tè pensarem la pròxima obra col·lectiva.  
Activitat gratuïta a la Cafeteria del Casal.
Dins el projecte del TROC.

 

MASTER CLASS DE DANSA

Horari: 20:00 a 22:00

A càrrec de la cia Mar Gómez

L'objectiu principal d'aquest taller és apropar els participants a l'univers artístic de la Cia Mar Gómez, introduir-los en la seva metodologia de treball i, alhora, incidir en l'aprenentatge d'habilitats tècniques relacionades amb la dansa contemporània i el teatre. Les línies de treball que proporcionen el marc artístic d’aquest taller són les que caracteritzen la companyia: narrativitat, teatralitat, expressivitat, heterogeneïtat tècnica en el tractament del moviment i... molt sentit de l’humor!

ACTIVITAT GRATUÏTA

Aforament limitat, cal inscripció prèvia a info@casalfontdenfargues.cat o trucant al telèfon 934 205 941

EXPOSICIÓ: 'PROGRESSIÓ DURANT ELS TRES ULTIMS ANYS DE PAISATGES A L'OLI'. DEL 5 AL 16 DE FEBRER

Horari: 17:00

Aquesta exposició és el resultat dels tres últims anys del pintor autodidacta José Lino Álvarez.

 

TALLER DE MÀGIA AMB SERGI ARMENTANO

Horari: 18:00

En aquest taller els i les alumnes no només aprendran com es fan els trucs sinó que també descobriran les tècniques teatrals i interpretatives imprescindibles de la Màgia.

Edat recomanada de 7 a 13 anys.

INSCRIPCIONS de l'1 al 12 de Febrer!

ACTIVITAT GRATUÏTA

CINEMA: 'SOLARIS'

Horari: 21:00

Solaris és una metàfora de gran valor poètic i estètic del que és la consciència dels éssers humans, plantejant preguntes apassionants sobre la natura de la personalitat humana.

Andrei Tarkovsky (1972)

Presentadors:

Manuel Moreno
Professor titular del Dep. de Física de la UPC
Ignasi Ribas
Dr. en Física. Astrofísic. Investigador de l’Institut d´Estudis Espacials de Catalunya i del CSIC

Organitza: Grup de Cinema FF

PREU: 3 EUROS

MARATÓ DE CONCERTS D'HIVERN DE PAUSA AMB MÚSICA

Horari: 12:00

L’Associació Pausa amb Música vol donar a conèixer als seus usuaris/es i públic en general la tasca de divulgació musical
que es fa a través dels seus cors, grups i instrumentals.

Organitza: Associació Pausa amb Música
ACTIVITAT GRATUÏTA

XERRADA: 'Contes d'ahir i d'avui: els models de sempre?'

Horari: 17:30

Els contes tenen un paper molt important durant la infància. Però... som conscients de com influeixen als infants? Quins models els ofereixen? Quins móns possibles imaginen i quins altres móns els són negats? Quins valors tenen els seus personatges? En aquest taller ens aproparem al món dels contes per tal d'analitzar, amb perspectiva de gènere, els models i valors que transmeten.
A càrrec de CoeducAcció.
Hi haurà servei de canguratge pels infants.
Aforament limitat, activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

 

XERRADA: 'L'ELECTRICITAT A RÈGIM': ANUL·LADA!

Horari: 18:00

Quins usos elèctrics fan incrementar més el consum? Pagues per tenir la potència que necessites? Quines mesures pots adoptar per reduir el seu cost? Quines intervencions tindran major impacte?

L’objectiu és conèixer els termes energia i potència i identificar en cada cas quins aparells o electrodomèstics consumeixen més electricitat, replantejar els hàbits i usos relacionats amb l’electricitat, reduir el consum elèctric, promoure l’estalvi i contribuir a cuidar els recursos dels quals vivim.

No hi ha solucions úniques, cada llar té les seves singularitats i cada familia necessitats i costums diferents! Una ecoauditoria elèctrica domèstica, pensada per descobrir i conèixer què passa amb l'electricitat en l’àmbit domèstic i realitzar un pla d’acció per a estalviar i potenciar els hàbits més conscients ambientalment.

INSCRIPCIONS del 5 al 19 de Febrer

ACTIVITAT GRATUÏTA

Organitza: Programa Carrega't d'Energia

 

CASAL A PUNT: 'BUFANDES INFINITES'

Horari: 17:30

Vine compartir les teves habilitats o aprendre a fer macarmé.

ACTIVITAT GRATUÏTA!

Dins del projecte del Trok.

Cada quinze dies ens reunim per compartir coneixements i bones estones!

Divendres Musical amb Anita Zengeza

Horari: 21:30

Anita Zengeza és una cantant i compositora de Zimbabwe amb seu a Barcelona. Va créixer en un entorn multicultural, nascuda a Botswana, el seu pare de Zimbabwe, la seva mare xinesa‐malaia, per la qual cosa des de molt jove va tenir un gran interès en diferents identitats culturals i estils de música. Va començar a estudiar música quan tenia 8 anys i més tard, als 17 anys, va obtenir una beca per continuar els seus estudis a Itàlia. Després es va traslladar a Espanya per continuar el seu somni de cantar i composar. Allà va trobar inspiració, va conèixer músics de tot el món i va enregistrar i llançar dos àlbums en 2013 i 2016. Actualment està en el darrer any de la seva llicenciatura de Jazz i Música Moderna al prestigiós Conservatori Liceu de Barcelona.

Organitza: Associació de Veïns i Veïnes dela Font d'en Fargues

Dins el cicle de Barcelona Districte Cultural

Aforament limitat, Reserva d'entrades IMPRESCINDIBLE, online AQUÍ a partir del 02/02/2018, presencialment al Casal o trucant per telèfon al 934 205 941

***Hi haurà servei de cafeteria***

DIOS MENGUANTE, cia Mar Gómez

Horari: 20:00

D'una banda, una dona molt forta; una rentadora; un lloc àrid, llunyà i aïllat i una bugada que no acaba mai. D'altra banda, un home a la deriva, algú que mai ha posat una rentadora perquè ni tan sols s'ha fixat que la seva roba no està gaire neta... Inspirat en el cinema neorrealista italià dels 50, se'ns presenta un espai i una trobada apassionats, efímers, conflictius i, tot i així, totalment humans. A través d'un llenguatge molt gestual i del seu particular ús del sentit de l'humor, la Cia. Mar Gómez narra ballant la història d'un encontre i un desencontre, la peripècia d'un amor incòmode, desconcertant i sense remei.

Dins el cicle Barcelona Districte Cultural

Aforament limitat, Reserva d'entrades IMPRESCINDIBLE, online  AQUÍ a partir del 02/02/2018, presencialment al Casal o trucant per telèfon al 934 205 941.