Agenda del Casal

Dimarts, 03/04/2018

EXPOSICIÓ: 'EVA EN ESENCIA'

Horari: 17:00 a 17:15

Beatriz Concha

Neix a Chile en 1972. Resideix en Barcelona des de 1992.

Dona creadora, investigadora infatigable de diferents tècniques, es decanta pel gravat, el vidre, la pintura. Actualment utilitza l'acrílic, l'aquarel·la, la tinta xinesa i el collage com a enllaç de totes aquestes.
Les seves obres, principalment sobre paper de petit format i gran format, ens submergeixen a un món oníric i intuïtiu on explorem el nostre interior més profund, més temible, més estimat.
En contemplar l'obra de Beatriz Concha els pensaments es detenen i les emocions emergeixen fins a portar-nos a un estat de pau, tranquil·litat i, en ocasions, inquietud. 
Beatriz dota de bellesa a l'ombra, i la llum aflora gairebé sense esforç, recordant-nos que la dualitat és una mera ficció.
Ha exposat en España, Alemanya, Japó, Argentina i Chile.

Instagram: beatriz.concha
Facebook: artebeatrizconcha
beatrixconcha@gmail.com

 

EXPOSICIÓ DE PINTURES

Horari: 17:30

 

Diferents artistes del Casal de la Gent Gran del Casal exposaran les seves obres en motiu del 41è aniversari.

Organitza: Casal de la Gent Gran

TEATRE: 'DEMÀ CONEIXERÀS EN KLAIN'

Horari: 20:30

Demà coneixeràs en Klein és l’història d’una executiva que és víctima d’un dràstic mobbing per part de l’empresa on treballa. Arraconada en un despatx, sense personal ni res a fer, lluitarà perquè la situació no la torni boja. Tres dones-una netejadora, una secretària i una becària seran testimonis i còmplices de la seva singular batalla. Una comèdia àcida, irònica i sorprenent.

PREU: 5 EUROS

Organitza: Grup de Teatre TdC Cia l'Escotilló