Agenda del Casal

Dimarts, 03/04/2018

EXPOSICIÓ: 'EVA EN ESENCIA'

Horari: 17:00 a 17:15

Beatriz Concha

Neix a Chile en 1972. Resideix en Barcelona des de 1992.

Dona creadora, investigadora infatigable de diferents tècniques, es decanta pel gravat, el vidre, la pintura. Actualment utilitza l'acrílic, l'aquarel·la, la tinta xinesa i el collage com a enllaç de totes aquestes.
Les seves obres, principalment sobre paper de petit format i gran format, ens submergeixen a un món oníric i intuïtiu on explorem el nostre interior més profund, més temible, més estimat.
En contemplar l'obra de Beatriz Concha els pensaments es detenen i les emocions emergeixen fins a portar-nos a un estat de pau, tranquil·litat i, en ocasions, inquietud. 
Beatriz dota de bellesa a l'ombra, i la llum aflora gairebé sense esforç, recordant-nos que la dualitat és una mera ficció.
Ha exposat en España, Alemanya, Japó, Argentina i Chile.

Instagram: beatriz.concha
Facebook: artebeatrizconcha
beatrixconcha@gmail.com

 

EXPOSICIÓ DE PINTURES

Horari: 17:30

 

Diferents artistes del Casal de la Gent Gran del Casal exposaran les seves obres en motiu del 41è aniversari.

Organitza: Casal de la Gent Gran

ESPECTACLE: AMIC MEU

Horari: 21:00

El viatge de les persones refugiades explicat amb ulls d'infant.

Amic meu, l’espectacle neix arrel del conte Amic meu!, un conte elaborat per nens i nenes del camp de refugiat de Cherso (Grècia) juntament amb els voluntaris i les voluntàries de l’associació Open Cultural Center (OCC). El conte va tenir una molt bona difusió i rebuda arreu de Catalunya. Amic meu, l’espectacle és una eina de comunicació i sensibilització que pretén conscienciar a la societat de la situació que viuen les persones refugiades. La dramatització del conte mitjançant la música, la dansa, el teatre i projeccions és un recurs més que ens permet apropar al públic aquesta realitat tan llunyana i propera a la vegada. 

TAQUILLA INVERSA