Agenda del Casal

Divendres, 04/05/2018

JOCS DE TAULA: 'Fronteres invisibles'

Horari: 19:00

El projecte “Fronteres Invisibles”, que consisteix en l’elaboració d’un joc de taula que té com a objectiu crear consciència sobre les dificultats que pateixen les persones migrades a l’arribar a Espanya i tot el procés que viuen per aconseguir el permís de residència.

Vine a jugar i descobrir –ho!

L’activitat està dirigida a nois i noies a partir de 15 anys, que s’han de posar a la pell de persones migrades que volen aconseguir el permís de residència.

CÀPSULES: RESTAURACIÓ I TRANSFORMACIÓ DE MOBLES

Horari: 18:00

Ensenyarem a transformar i a actualitzar un moble i com fer el manteniment de la fusta per a prevenir el deteriorament. Si ho desitgen els/les participants poden portar un petit moble pel que tinguin dubtes de restauració.

Els mobles vells com nous 1: Dimecres 2 de maig a les 18 hores
Els mobles vells com nous 2: Dimecres 9 de maig a les 18 hores

ACTIVITAT GRATUÏTA.

 

TALLER DE MÀGIA AMB SERGI ARMENTANO

Horari: 18:00

En aquest taller no només aprendràs com es fan els trucs sinó que també descobriràs les tècniques teatrals i interpretatives imprescindibles de la màgia.
Edat recomanada de 7 a 13 anys.
Inscripcions del 2 al 9 de maig en horari de secretaria. Places limitades!
ACTIVITAT GRATUÏTA

NO CHAL PEOPLE: 'SUITE PETARDE'

Horari: 21:00

'Els No Chal People estan cansats de no obtenir la fama i el reconeixement que ells creuen merèixer. Per això no els sembla immoral aconseguir l'èxit mitjançant un fosc pacte amb una entitat maligna meitat Llucifer, meitat discogràfica.
Per descomptat, aquesta entitat els exigirà una sèrie de condicions sine qua non per triomfar mitjançant un contracte que hauran de signar. Però… seran capaços de complir-les?'

La Suite Petarde explica la història de dos músics clàssics que fan un pacte amb Hades per fer-se increïblement famosos. La història està plena de bromes sobre la precarietat dels músics.

TAQUILLA INVERSA

RECITAL LÍRIC

Horari: 18:00

Recital Líric de Final de Curs del Grup Líric OODEE amb àries i duetos de peces clàssiques d'òpera, sarsuela i modern, interpretades pels cantants i alumnes de diversos nivells de la professora de cant Conchita Espinosa, acompanyats al piano pel mestre Josep M. Aparicio.

CONFERÈNCIA "CAP A ON VA LA NOSTRA ESGLÉSIA?"

Horari: 17:30

A càrrec de Quim Cervera, Sociòleg i Teòleg, membre del Col·lectiu de Dones en l'església i la Paritat.
Organitza: Casal Gent Gran

MINI MÓNS AL RUSC

Horari: 17:15

La creació de Mini Mons és una proposta de joc lliure, espontània i sense instruccions, que permet que nens i nenes creïn petits escenaris en miniatura. Veniu a crear petits mons diversos, fantàstics, realistes o inventats!
Cal inscripció prèvia.
PREU: 2,5€ per família / Gratuït per a les famílies inscrites al Rusc

 

CINEMA: 'LES HORES'

Horari: 21:00

La història de tres dones que cerquen vides més potents i trascendents. Cadascuna d’elles viu en una època i un lloc diferents. Totes estan vinculades pels seus anhels i les seves pors.
PREU 3 EUROS

KABARETE AL CASAL!

Horari: 21:00

Trapezistes, equilibris, malabars, verticals impossibles, humor, música, ... tot això hi cap al Kabarete del Casal!

Vine a gaudir de l’espectacle mentre sopes o prens alguna cosa.

TAQUILLA INVERSA