Agenda del Casal

Dilluns, 01/10/2018

EXPOSICIÓ: 90è ANIVERSARI DEL CASAL

Horari: 17:00 a 17:30

Festa i Exposició del 90è aniversari: El Casal és barri!

 

ESPECTACLE DE CIRC: 'ENVÀ' AMB AMER I ÀFRICA CIRC CIA.

Horari: 20:00

Qui diu que la palla no pesa? Pesa. I molt.

L’Amer i l’Àfrica en pugen 250 quilos a l’escenari. I amb aquest quart de tona de palla construeixen envans. Envans que ens poden protegir, però que també ens poden condemnar a la soledat. Envans amb els quals podem ensopegar però que també podem saltar o vorejar; envans que son amagatall i aixopluc, frontera i llindar, barrera i barricada, trampolí o xarxa protectora. Envans que ens envolten, però que han de ser demolits.

Així que, entre equilibris i acrobàcies, amb humor i tendresa, l’Amer i l’Àfrica, mà a mà, un com a portador i l’altra com a àgil, enderroquen tant els envans físics com els mentals en un espectacle de circ i dansa que dibuixa verticals impossibles i piruetes endiablades.

Dins el cicle Barcelona districte cultural. Aforament limitat i imprescindible recerca d'entrades al Casal i clicant aquí

Tenir en compte que la palla pot provocar una reacció al·lèrgica en aquelles persones amb sensibilitat.

ACTIVITAT GRATUÏTA

 

DIVENDRES CULTURALS: ACTIVITAT ANUL·LADA!

Horari: 21:30

L'Associació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues organitza cada tardor, un cicle de 'Divendres culturals' amb la finalitat d'acostar al barri la cultura i els moviments socials.

ACTIVITAT ANUL·LADA!