Agenda del Casal

Dilluns, 05/11/2018

EXPOSICIÓ: "MIRARTE"

Horari: 17:00

'Mirarnos con creatividad, es abrir una puerta a un mundo de posibilidades, para recrearnos sanamente a través de los colores y las formas'. 

Artista: Lorenzo Araujo.
http://apedazitos.blogspot.com/

Inauguració: Dilluns 5 de novembre a les 19 hores!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues.

EXPOSICIÓ 'SIM, DIBUIXANT DE LA REVOLUCIÓ'

Horari: 17:00 a 15:00

 

Exposició enmarcada dins l'acte de presentació del llibre 'SIM' del divendres 16 de novembre a les 19 hores. 

Presentació del llibre SIM. Dibuixant de la Revolució, per Joan Prados, coautor de la biografia de José Luís Rey Vila, SIM, destacat il·lustrador, cartellista, dibuixant i pintor que va viure a la Font d’en Fargues durant part de la Guerra Civil.
Hi haurà llibres a la venda.

Organitza: Grup d'Arxiu i memòria

ACTIVITAT GRATUÏTA

 

ESPECTACLE DE DANSA I CIRC 'IN-CONFORT' 

Horari: 20:00

Piruetes per trobar l'equilibri i acrobàcies per no sortir de la zona de confort? O vertiginoses tombarelles que ens apropen al precipici? Perquè no sempre volem estar-nos quiets; perquè també hi ha vegades que necessitem saltar sense saber si hi ha una xarxa que ens espera. I emprendre un viatge. I gaudir-ne. I quedar fora de la nostra zona de confort. I aprendre. I assaborir els moments. I aprofundir en el nostre In-Confort per fer un pas endavant. I canviar el rumb entre pirueta i pirueta, entre capgirell i capgirell, en un món d'acrobàcies en què l'equilibri no importa. Aquest és el camí que ha emprès la companyia Du’K’to amb un viatge cap a l'In-Confort, que és el més confortable de tots els viatges per a aquells a qui no els agrada quedar-se quiets.

RECOMANAT A PARTIR DE 7 ANYS

Més Informació:

Cia Du'k'to

Facebook: @ciaDuKtO 

ACTIVITAT GRATUÏTA / Dins el Cicle Barcelona Districte Cultural. Aforament limitat, imprescindible reserva d'entrades aquí.